Cocalar de 15 ani dispărut de acasă. Părinții cred că a plecat la mânăstire

de George Bonea , 17 februarie 2014
cocalar scoala

După ce Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, a decis să fugă de acasă pentru a trăi la o mânăstire din Suceava, un alt tânăr recurge la un gest asemănător și este căutat de poliție și familie de mai bine de două zile. Ryky Jupânașu așa cum e cunoscut de familie, prieteni, faraoancele de pe Facebook și dușmani, a dispărut de acasă și a lăsat o scrisoare în care explică faptul că a discutat cu un amic, cunoscut ca Nicu Duhovnicu, și a decis să plece la o mânăstire din Moldova. Se pare că Duhovnicu i-ar fi spus că cele mai bune grătare și paranghelii se fac la zidurile mânăstirilor din Moldova, nu pe lângă București cum credea Ryky.

Familia este disperată și face un apel către toți cei care-l recunosc pe Ryky să îl oprească până să ajungă la zidul mânăstirii. „Să nu care cumva să pună fleicile alea bune pe grătar că murim! Aoleu Doamne, nu pastramele alea pe care le pregătisem pentru o tăiere de moț sau de gât, ce va să vie prima“, a declarat mama lui Ryky.

Semnalmentele lui Ryky sunt următoarele: ten valoros, piele bronzată dată cu ulei extra-virgin, haine marca DăFirmă, mare înălțime, om cu greutate, conjugă totul la persoana „eu“, mers cocoșat de lanț.

Loading...

Comentarii

+