HomeFeatured homeCoperta de luni, nr. 17 (22-28 aprilie): Inteligența arfiticială

Coperta de luni, nr. 17 (22-28 aprilie): Inteligența arfiticială

De când nu mai produce aproape nimic, România a început să exporte în Europa

INTELIGENȚĂ ARFITICIALĂ

După ce a dovedit științific că adevărata formulă a energiei este E = BA2 (unde E reprezintă funcția de europarlamentar,
B sunt banii, iar A – avantajele la pătrat), această distinsă savantă de renume mondial abordează și fizica cuarctică, pentru
a demonstra legătura dintre pescuitul excesiv și decalotarea calotei glaciale.

Recomandărurile lu’ EBA din numărul ăsta:

Reportaj foarte ultra cool din Coreea “Academia Cațavencu” este singura unică revistă de umor și glume care șia trimis reporteri în Coreea. Ce mă miră pe mine, dar mă abțin ca să nu fac riduri de expresie, este că sau întors vi dea-colo. Cică pe tot teritoriul coreean nu ezixstă nici o cârciumă, așa că tati poate citi liniștit ce scrie în reportajul din P. 8-9.

Am fost în Coreea și ne-am întors vii

Cum am ajuns, ne-am înființat direct la sediul șefului suprem, Kim Jong-unul lor, cum ar veni. Satul Coreea e la aproximativ 70 de kilometri de București, e în județul Giurgiu, și ține de comuna Răsuceni, unde-i și primăria. L-am căutat deci pe primar, în cazul de față pe domnul Costel Spălatu, primul mandat la cârma Coreei și a Răsuceniului, de ideologie social-democrată. Erau orele prânzului, la mijlocul săptămânii. Ore de lucru carevasăzică.

„Dom’ primar nu e aici, e plecat la Giurgiu cu treburi, apoi se duce la partid.” Bine, atunci ne mulțumim cu viceprimarul. „Nu e nici dânsul, e pe câmp, la sapă.” Cum, dom’le, dar nu-i nimeni în toată primăria? „A fost adineaori domnul Ceapă, secretarul, dar a plecat.”

Vezi, ne-am zis noi cu înțelepciune, asta-i problema Coreei: îi lipsește Spălatu. Și nici Ceapă n-are.

 

Steliștii au talent Eu nu cred, că țin cu Măciuca. Dar așa zice Marius Pantaie și eu cred tot ce spune el. Marius. Pe talentul steliștilor îl chiamă Piți. Cică nu ca pe colegele mele din Dorobanți,Piți de la pițiponacă, ci Piți de la Pițurcă. Da`nu se știe niciodată. De-aia zic, mai bine puneți voi mâna și citiți raportul din P. 14.

Steliștii au talent. Piți Talent!

Manelistul cu nume de selecționer este parte vibrantă din tactica roșalbaștrilor, ai căror dușmani evident că le poartă pică, că n-au valoarea lor.

L-am rugat pe Reghe să descrie în câteva cuvinte ce simte de când l-a cunoscut pe Piți. „Eram într-o continuă căutare a sinelui pierdut. Am încercat cu Ceaikovski, cu Wagner, chiar cu Rahmaninov, dar degeaba. Când l-am auzit însă pe Piți, un tsunami s-a declanșat pe interior și pe vârful acestui val imens a apărut el, care mi-a spus: Eu sunt Eul pe care îl cauți de atâta vreme.”

Și polițiști se mănâncă, nui așa? La IPJ Gorj, comandanții se mănâncă între ei (să mă ierte tăticu despre faptul că aduc vorba de mâncare,
când toată lumea știe că băutura e temelie). Și IGPR-ul le urează „poftă bună!” Asta scrie într-un articol interesant în care, deși lam citit cu Syda lângă mine, nu la-m priceput nici acum. Descurcați- vă voi cu ceia ce scrie în P.7.

La IPJ Gorj, șefii se mănâncă între ei. Galant, IGPR-ul le urează „poftă bună!“

Comandantul cu nume de salvamar de telenovelă sud-americană cu rating incert, Viorel-Salvador Caragea, serbează acușica patru ani de luptă crâncenă cu datele sale native și de anturaj, cam potrivnice poziției de inspector-șef de poliție. În iulie 2009, Florin Cârciumaru, președinte al PSD Gorj și posesor a patru mandate de primar (deocamdată) de Târgu-Jiu, l-a luat de mână pe Caragea și, cu toate că Poliția e peste drum de Primărie, a făcut un ocol prin București și l-a pus inspector-șef. O măsură benefică, pentru creșterea siguranței unor cetățeni precum Cârciumaru, Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, Condescu, liderul absolut al minerilor, și alții.

Remus Cernea nu vrea otrăvi Chiar dacă nu e dus la Biserică, Remus e un om tolerant cu homosexualii, cum am învățat noi la Bruxelles că trebuie să fim. De altfel, și mie mi se par gay-ii simpatici, am întâlnit mulți în club la Bamboo, pe mine mă salutau, da’ nu știu de ce fugeau așa de Syda! Ce crede Remus despre gay, biserică și otrăvi puteți citi în P. 3.

Remus Cernea: „Nu eu, ci domnul Mazăre riscă să fie excomunicat din Biserică!“

Reporter: De ce vrei să laşi Maica noastră Biserică fără bani de cheltuială şi merţuri de primeneală? Eşti inspirat de diavol, nu-i aşa?
Remus Cernea: Sunt două întrebări aici… Cred că prima este produsul unei neînţelegeri. Ceea ce propun eu nu este să lăsăm cultele din România fără niciun fel de finanţare. Ceea ce propun eu este ca finanţarea să se facă într-un cadru reglementat, fiindcă acum nu avem încă o lege de finanţare a cultelor, un cadru care să stabilească posibilitatea fiecărui cetăţean de a direcţiona către cultul căruia îi aparţine un anumit procentaj din impozitul pe venit. A doua întrebare priveşte un personaj, în opinia mea, de ficţiune… Ceea ce propun eu are la bază valorile democratice şi modele de convieţuire a persoanelor cu opţiuni diferite într-o ţară care garantează un cadru de liberă manifestare şi de egalitate în drepturi pentru toţi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare