HomeFeatured homePACIFIST! Putin oferă soluții ca tensiunile din estul Ucrainei...

PACIFIST! Putin oferă soluții ca tensiunile din estul Ucrainei să nu escaladeze

După ce au murit vreo cinci kaghebiști militanți pro-ruși, Vladimir Putin se pare că s-a hotărât să pună piciorul în prag. Etnicii ruși, din afara sau din interiorul Rusiei, are voie să moară numai la ordinul lui Vladimir Putin. Într-un document secret transmis oficialităților ucrainiene de la Kiev, Putin le-a trasat acestora limitele operațiunii anti-teroriste (nu e ne întrebați cum l-am obținut!). Orice încălcare a acestor directive va atrage i trupelor rusești masate la graniță. Iată câteva dintre măsurile pe care le pot lua soldații ucrainieni împotriva separatiștilor fără să le atragă furia marelui urs:

Soldații ucrainieni au voie să tragă doar cu puști de paintball și doar de la o distanță de minim zece metri. Dacă se apropie, aceștia vor trebui să țipe „mort!” către inamic și să-l invite pe acesta să plece acasă.

Grenadele militarilor vor fi înlocuite de baloane cu apă. Atenție, dacă aceștia vor folosi prezervative în loc de baloane pentru copiii, această acțiune va fi considerată de către Kremlin o escaladare a conflictului și va acționa ca să-și apere interesele.

Singura confruntare între blindate permisă de către autoritățile rusești este efectuarea de liniuțe pe drumurile desfundate din estul Ucrainei.

Tunurile cu apă ale forțelor ucrainiene vor înlocuite de robineți din care curge votcă la care separatiștii au acces nelimitat.

Soldații ucrainieni au vor să intre în clădirile ocupate de militanții pro-ruși numai cu sandvișuri și suc sau ca să facă curățenie.

Nu este permisă utilizarea gazelor lacrimogene împotriva populație pro-ruse, dar, ca o concesie a lui Putin, luptătorii anti-tero ucrainieni pot oricând să-și dea singuri cu ele în blindate și-n baze.

Dacă apar situații de lupte corp la corp, singurele tehnici de autoapărare pe care au voie să le folosească militarii sunt fuga sau, dacă vor, pot să o ia în bărbie ca niște bărbați adevărați.

Niciuna dintre aceste reguli nu li se aplică militanților pro-ruși, care au voie să facă ce vor ei, când vor ei, cum vor ei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare