PARANORMAL. În Misterioasa Pădure Baciu a apărut un Mega Image VEZI FOTO

de Spartakus , 11 noiembrie 2013
Mega Image

În misterioasa Pădure Baciu din Cluj se întâmplă fenomene din ce în ce mai bizare. Ultima ciudățenie, descoperită în celebra pădure bântuită de moroi, strigoi, fantome, Hrușcă și extratereștri, este un magazin Mega Image. Supermarketul a fost găsit de un pădurar, care susține că acesta a apărut peste noapte într-un luminiș. Pasionații de fenomene paranormale sunt de părere că apariția magazinului Mega Image confirmă faptul că-n pădure trăiesc creaturi ciudate. “Dacă pădurea nu ar fi bântuită, magazinul n-ar avea ce căuta acolo, n-ar avea clienți”, ne-a declarat un expert în fenomenele din Pădurea Baciu. Mai mult decât atât, luminișul respectiv era frecvent vizitat de extratereștri, susțin aceiași experți.

Pe de altă parte, reprezentanții magazinului au declarat pentru Academia Cațavencu că nu sunt responsabili pentru construcție, dar este posibil pentru că, dacă un Mega Image apare într-un loc, înseamnă că există o cerere, că acolo îi este locul, oricât de ciudată ar fi locația respectivă. Drept exemplu stau magazinele construite unele lângă altele, unele vizavi de celălalte sau unele într-altele.

Celebrul Hrușcă a fost singura creatură ciudată pe care am reușit s-o contactăm. Cântărețul ne-a confirmat prezența magazinului Mega Image în pădure și ne-a spus că este fanul produselor 365 în special Lerul la conservă.

Loading...

Comentarii

+