HomeFeatured homeScandal la Națională! Pițurcă a convocat dinamoviști doar pentru...

Scandal la Națională! Pițurcă a convocat dinamoviști doar pentru postul de băieți de mingi

Un nou scandal riscă să strice atmosfera de vis de la echipa națională, asta în pragul unui eveniment istoric, meciul de baraj pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial din Brazilia. Conform listei cu jucători prezentate de selecționerul Victor Pițurcă pentru meciul cu Grecia, de la echipa din Ștefan cel Mare au fost chemați la națională 11 jucători. La început acest lucru a produs un adevărat scandal printre celelalte cluburi din Liga I, dar Pițurcă a ținut să sublinieze faptul că toți 11 dinamoviști vor juca pe postul de băieți de mingi.

„Am urmărit partidele echipei Dinamo și am fost impresionat de băieți. Fug extraordinar după balon și-l repun imediat în joc. Sunt ferm convins că-n urma unui antrenament intens îi pot face să scoată mingile și de sub mașini, ba mai mult, se vor urca și-n copaci după ele”, a mai declarat Victor Pițurcă.

Dinamovistul Valentin Lazăr a ținut să precizeze că este o convocare nesperată pentru el și speră să ne calificăm la Mondiale pentru a face schimb de tricouri cu importanți băieți de mingi din Brazilia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare