HomeActualitateA noua locație Emilia Cremeria s-a deschis în Promenada...

A noua locație Emilia Cremeria s-a deschis în Promenada Mall

Emilia Cremeria, brandul de înghețată artizanală bazat pe tradiție și simplitate, a deschis cea de-a noua locație din România, în Promenada Mall din București. Emilia Cremeria este un business în continuă dezvoltare încă din 2015, de la prima sa inaugurare, ajungând în 2017 la o cifră de afaceri de 11 milioane de lei. În prezent, Emilia Cremeria deține în total nouă locații în: Băneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceză – Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall – București. În restul tării, Emilia Cremeria este prezentă în Mamaia-Constanța, Timișoara și Cluj-Napoca.

Emilia Cremeria îi oferă fiecarui consumator o experiență autentică în savurosul univers al înghețatei, de la gustul său original până la ultimele trend-uri, utilizând doar materii prime de calitate, atent selecționate pentru realizarea unui desert care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

 

”Atunci când la baza unui business stă pasiunea, cu siguranță, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locații reprezintă nu doar un pas firesc în extinderea afacerii noastre, ci și apropierea de consumatorii noștri, iubitori de înghețată autentică, rafinată și proaspătă. Pentru noi, a investi într-o nouă locație reprezintă o nouă promisiune onorată față de clienții Emilia Cremeria, care pot acum degusta unul dintre cele 20 de sortimente de înghețată și în Promenada Mall. Vom continua să ne dezvoltăm, să investim constant în tehnologie și în ingrediente, pentru a arăta același respect față de consumator ca și până acum”, menționează Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria.

 

În fiecare zi și în fiecare locație, prospețimea și înalta calitate a ingredientelor – laptele Alta Qualita, fructele proaspete și zahărul brun – reprezintă elementele cheie ale experienței consumatorilor cu produsele Cremeriei. Dorința de a valoriza produse tipice regionale IGP și DOP se reflectă în calitatea înghețatei – unică, fină, cu gustul de odinioară și irezistibil de cremoasă. Fiecare magazin Emilia Cremeria prepară, în fiecare zi, în laborator, amestecul pentru producția zilnică de înghețată proaspătă, în timp ce, în fiecare an, se lansează noi sortimente menite să îndeplinească orice dorință și poftă de înghetată.

Fiind magazinul cu numărul 9, iubitorii Emilia Cremeria au avut toate motivele să se simtă ca în al nouălea cer, răsfățându-se cu 20 de sortimente de înghețată.

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare