HomePoliticParlamentDomnul Dragnea are bani de etnobotanice

Domnul Dragnea are bani de etnobotanice

Mare e grădina ta, domnul Dragnea, și mulți postaci au mai păpat din ciupercuțele tale! Și când zic ciupercuțe mă refer la halucinogenele astea cu care i-ai îndopat pe ăștia mici, postacii, că au început să sară exaltați pe feisbuc ca dracii ăia răi.

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, Dragnea a ținut o mare conferință de presă ca să ne zică nouă, din postura de TuzGuraMătii-Iohannise-că-nu-mă-lași-să-fiu-Premier, câte o să ne mai dea nouă, la popor, și cum o să ne mărească toate alea. Doamne, sper doar că dinții maro și durerile de prostată nu se iau de pe feisbuc sau de la televizor, că Dragnea ar fi fost în stare, în mărinimia lui, să ne dea la toți câte o carie crescută economic și un prostamol gratis.

Revenind, se pare că Dragnea a schimbat porțiile de ulei cu etnobotanice din alea finele, legalele. Iar făina a preschimbat-o în făină de Columbia, mult mai bună la cozonaci prăjiți pe creieri. Cum mă delectam eu pe pagina lui TuzGuraMătii-Iohannise-că-nu-mă-lași-să-fiu-Premier, numa’ ce îmi sar în ochi comentarii pline de praf de stele. Niciodată Dragnea nu a fost mai slăvit, mai pupat între obrajii din pantaloni, mai adorat și mai lins cu atâta abnegație. Și mi se pare normal, domnule, marfa de calitate se plătește în comentarii bune, că trăim în era internetului, când like-ul e monedă de schimb iar ciuperca piciorului crește lângă trandafirul PSD ca veverița lângă alună.

Ca să nu o mai lungim, domnul Dragnea, vreau și io la pachet ce le dați la ăștia mici! Că tare bine trebuie să fie să fii atât de neîmpovărat cu existența unui creier!

Creier prăjit la tot poporu', domnul Dragnea!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare