HomeActualitate5 to Go Private Shuttle - SUV Peugeot 3008

5 to Go Private Shuttle – SUV Peugeot 3008

“5 to Go Private Shuttle” este campania ce aduce împreună cel mai mare lanț de cafenele din România & Europa de Est și Peugeot România. Campania oferă clienților 5 to Go ocazia de a se bucura de curse speciale, cu șofer personal și de a testa în același timp interiorul de excepție al noul SUV Peugeot 3008.

În perioada 12 – 30 Martie aproximativ 100 de clienți 5 to Go se vor bucura de transport gratuit cu șofer personal spre birou, liceu, facultate sau de ce nu, către o cafenea 5 to Go.

Norocoșii ce se vor beneficia de cursele #5toGoPrivateShuttle în noul SUV Peugeot 3008 vor fi aleși aleatoriu în urma inscrierii în campania desfășurată pe pagina de Facebook 5 to Go. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu în care să menționați produsul 5 to Go favorit și să dați share postării pe pagina personală.

 

5 to Go este prezent în momentul de față în peste 70 de locații din București și din țară, lansând de curând gama de produse “5 to Go +” – băuturi cu o cantitate dublă, răcoritoare și produse de patiserie premium și bio. În curând 5 to Go preconizează francizarea brand-ului și în afara țării.

SUV-ul Peugeot 3008 se adresează persoanelor care doresc să încerce noi experiențe, devenind astfel un concurent important în categoria SUV-urilor compacte. Mașina este un amestec unic de stil, confort și manevrabilitate. Spectaculosul interior PEUGEOT i-Cockpit® este o reală demonstrație a tehnologiei și îi oferă un nou sens, de pe poziția șoferului, fiind premiat în 2017 pentru Interiorul Anului. SUV Peugeot 3008 pune la dispozitie, de asemenea, o serie de sisteme de asistență la conducere și beneficiază de echipamente de înaltă tehnologie, precum și de noi standarde de conectivitate.

Peugeot a primit premiul pentru Masina Anului in 2017, fiind primul câștigător din categoria SUV-urilor, de la crearea competiției, din 1964.

Smile, there is coffee !

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare