HomeActualitate5togo lansează brand-ul propriu de cafea pentru acasă și...

5togo lansează brand-ul propriu de cafea pentru acasă și siropuri gluten free

Cel mai mare lanț de cafenele din România și Europa de Est, lansează începând cu această lună pachetele de cafea pentru acasă, private lable, sub marca 5togo.

Cu peste 85 de cafenele active, 5togo este un brand ce a ținut cont mereu de opinia clienților și a venit mereu cu produse noi, ca răspuns la sugestile și necesitățile clienților. Așa a luat naștere și cafeaua pentru acasă.

“De fiecare dată când am lansat un produs nou a fost datorită clienților, a fost un raspuns la cerințele lor. În acest caz am primit sute și mii de cereri în ulțimii 2 ani de la clienții noștri fideli pentru care 5togo a devenit un lovemark, cereri ce fac referire la cafeaua pentru acasă. Deoarece există momente când nu pot ajunge la cafenea, în weekend, sau după orele de program spre, și doresc să bea aceeași cafea acasă deoarece pentru ei, așa are gust cafeaua, s-au obișnuit cu gustul 5togo și nu doresc să mai bea un alt tip de cafea” Radu Savopol, co-fondator 5togo.

 

Spre vânzare vor exista 5 tipuri de cafea, de proveniențe și cu intensități diferite :

 

Columbia Supremo Modellini care este una dintre cele mai echilibrate cafele produse în Columbia. În compoziția acesteia se regăsesc arome ce variază între cacao, caramel si tabac.

 

Ethiopia Djimah Natural avand aroma de citrice și pentru  notele de ciocolată și dulceața malțului. Retrogustul este dominat de un buchet floral cu asemănător miresmei de fructe de pădure.

Brazil Santos Mogiana această cafea are un corp mediu și o aromă dulce, plăcută, armonizată de un gust amar și o aciditate mai scăzută.

Cafea pentru filtru, o reuniune de cafea din trei colțuri al lumii: Asia, Africa și America Latină, cafeaua pentru filtru este creată exclusiv pentru o experiență unică de arome. Acest tip de cafea se remarcă printr-un parfum intens și un retrogust plin, plăcut și delicios.

 

Cafea Ibrik care este un blend versatil, obținut din ambele soiuri de cafea (Arabica si Robusta). Provenind din Brazilia și India, cafeaua de Ibric trezește o aciditate complexă și un gust ce trimite spre ciocolată amăruie, migdale  și alune de pădure.

 

Pe lângă cafeaua pentru acasa, 5togo introduce în cafenele tot din această lună și siropurile gluten free pentru că există o plajă din ce în ce mai mare de consumatori de produse fară gluten iar 5togo dorește să satisfacă constant dorințele consumatorilor.

 

“Ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență definită întâi de toate prin calitate. Optând pentru introducerea unei game noi de siropuri, am studiat atent multe alternative iar în cele din urmă am ales Vincenzi, o companie fondată încă din 1930 și care a păstrat metodele tradiționale de fabricație. Mai mult, toate siropurile sunt realizate din arome naturale iar toată gama este gluteen free.” Radu Savopol, co-fondator 5togo

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare