HomeActualitateBack to school: Răsfăț digital pe banii părinților cu...

Back to school: Răsfăț digital pe banii părinților cu iPhone 7 și laptop nou

Câteva zile ne mai despart de noul an școlar așteptat cu mult avânt de elevii de toate vârstele, În timp ce unii sunt nerăbdători să își revadă colegii și profesorii ce le predau materiile care îi pasionează, alții speculează acest moment pretinzând un răsfăț digital pe banii părinților care se întrec în gadget-uri care mai de care mai scumpe pentru a satisface așteptările copiilor. Totuși, cum prețul unui device poate deveni inconfortabil pentru unii părinți, specialiștii propun soluții de avarie ce îi pot ajuta pe aceștia în vederea economisirii unor sume relevante pentru achiziția ulterioară a unui gadget mai performant.

 

Începutul noului an școlar costă, însă unii părinți au găsit soluții pentru eficientizarea bugetului

Urmând tradiția aferentă fiecărui an de învățământ, părinții achiziționează pentru elevi haine noi, rechizite noi și, mai nou, gadget-uri noi. Totuși, costul acestora îi poate face pe unii părinți să se simtă inferiori celor ce se bucură de o poziție materială privilegiată, astfel că majoritatea au ales o vizită la Power Laptop Service din București pentru a încerca o economisire a bugetului, deci o recondiționare a laptopurilor mai vechi. Astfel, în prag de nou an academic, părinții din Sectorul 2 se preocupă ca cei mici să beneficieze pe cât posibil de un laptop performant, bazându-se pe specialiști că vor remedia în timp optim eventualele probleme de hardware sau software care prejudiciază eficiența unui laptop vechi.

Învățământul digital pretinde device-uri tot mai performante

De curând, mai multe unități de învățământ din București și alte orașe importante ale țării au implementat învățământul digital ce îi ajută pe elevi să aibă acces facil la materialele disponibile în format PDF pe diferite platforme autorizate. De la manuale și până la cataloage digitale, atât elevii, cât și părinții acestora își pot extrage informațiile necesare doar descărcând documentele aferente intereselor lor.

Totuși, această mișcare inteligență din partea instituțiilor de învățământ românesc trebuie susținută și de părinți. De pildă, cei care nu își permit achiziția unui nou smartphone pentru copii pot opta pentru schimbarea unui ecran de iPhone scutind, astfel, o sumă importantă pe care mai mult ca sigur nu o au disponibilă în momentul începerii noului an școlar. În mod evident, principiul se aplică și altor componente de telefon, tabletă sau laptop, în măsura în care părinții își asumă că se pot ocupa pe cont propriu de reparație. În caz contrar, pot solicită experților unui service de laptop din București să se ocupe de montarea componentelor noi.

 

Un simplu update poate salva un gadget de la nefunctionalitate

Deși unii părinți ar fi de părere că este mai simplu (din multiple puncte de vedere) să achiziționezi un device nou, renunțând definitiv la cel actual, părerile specialiștilor sunt împărțite. Aceștia susțin că, deși există cazuri în care un laptop, o tabletă sau un iPhone pur și simplu au atins vârsta de maturitate, iar sistemele le cedează complet, alții încurajează repararea acestora fie și pentru acordarea lor celor nevoiași. Familia Alexandru din Sectorul 2, de pildă, a urmat această practică și, după ce au plătit o sumă infimă pentru serviciile de reparații laptop București, au dat mai departe bunul unui coleg de clasa al fiului lor.

Totuși, nu se poate monopoliza decizia părinților de a-și investi banii după cum doresc. În cazul în care device-ul se prezintă în stare de funcționare în proporție de cel puțîn 65%, specialiștii vă pot asigura că acesta își va recăpăta eficiența prin update-urile și componentele necesare. Un cost mic pentru o durată mai mare de viață este, cu siguranță, obiectivul pe care mulți părinți din țară îl urmăresc la începutul anului școlar.

În timp ce elevii așteaptă cu sufletul la gură începutul noului an de învățământ, părinții se tem, deja, de sumele pe care vor fi nevoiți să le aloce actualizării garderobei și gadget-urilor celor mici. Totuși, soluții există, iar pentru locuitorii Sectorului 2 situația este cu atât mai fericită cu cât pot beneficia în timp util de serviciile ireproșabile Power Laptop Service București. Reparațiile pot amortiza costurile necesare achiziționării de noi bunuri digitale, astfel că părinții se pot declara fericiți să dedice banii achiziției de lucruri cu adevărat necesare. Aceștia pot scuti sume importante prin înlocuirea unui ecran iPhone 7 sau un simplu update de sistem.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare