HomeActualitateBicicleta eliptica ne poate ajuta sa castigam lupta cu...

Bicicleta eliptica ne poate ajuta sa castigam lupta cu kilogramele in plus?

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba o silueta de invidiat, dar oare cati stiu cat de greu este aceasta de obtinut si, mai ales, de intretinut? Pentru a slabi e nevoie de un efort constant, iar in intretinerea siluetei va trebui sa tinem cont de niste reguli stricte, cu foarte putine momente in care sa ne permitem sa „trisam”.

Pentru a slabi o dieta nu este intotdeauna suficienta, sau cel putin nu atunci cand vrem ca pierderea kilogramelor in plus sa se faca intr-un ritm accelerat. Pe langa dieta mai trebuie sa integram si un program de antrenament care sa favorizeze accelerarea arderii caloriilor si implicit a stratului adipos. Facand mai multa miscare nu doar ca vom slabi, ci ne vom consolida si sanatatea, iar noi ne vom simtit mai energici si mai plini de viata ca oricand.

Din pacate nu toti avem suficient de mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sau pe stadion pentru a alerga. Poate avem niste job-uri care ne fac sa fim plecati o buna perioada din timp sau pur si simplu suntem niste studenti care au foarte mult de invatat. Ce ne facem atunci cand nu avem suficient de mult timp la dispozitie pentru a merge la sala? Putem aduce sala la noi. Bine, e o mica gluma, dar nu chiar exagerata. Dupa cum am spus si pe http://bicicletaeliptica.ro/, bicicleta eliptica reprezinta o solutie mai mult decat buna pentru persoanele care vor sa faca miscare, insa nu au cand sa mai integreze in programul lor si mersul la sala. In continuare vom discuta mai multe despre avantajele aduse de aceasta si de cum o alegem pe cea mai potrivita pentru noi.

Asadar, de ce este utila o bicicleta eliptica? Care sunt motivele pentru care merita sa cumperi una? Se diferentiaza prin ceva fata de celelalte modele de biciclete de fitness de pe piata?

Bicicleta eliptica este, fara nici o urma de indoiala, una dintre cele mai bune biciclete de fitness spre care tu iti poti indrepta atentia. Asta pentru ca ea este foarte eficienta atunci cand vine vorba de a da kilogramele in plus jos, dar si pentru ca ne ajuta mult in intretinerea sanatatii noastre si a unei conditii fizice de invidiat. Grupele de muschi pe care le antreneaza sunt mult mai multe decat in cazul in care am folosi o bicicleta normala. Lucram practic atat partea superioara a corpului nostru, cat si cea inferioara, iar pe termen lung acest lucru se va observa prin modul armonios in care se va dezvolta el.

Desigur, pentru ca si tu sa te poti bucura la maxim de pe urma unei astfel de biciclete va trebui sa stii exact la ce sa te uiti in momentul in care vrei sa cumperi una. Asta pentru ca pe piata sunt foarte multe modele dintre care poti alege si e important sa alegi in functie de care sunt nevoile tale, raportate bineinteles la bugetul de care dispui.

Mai exact, avem de ales dintre o bicicleta eliptica cu motor amplasat in fata (sunt cele mai ieftine si se apropie mai mult de sistemul de functionare al unui stepper), una cu motor amplasat central (cu preturi ridicate insa care ofera avantajul confortului in utilizare) si cu motor amplasat in partea din spate (preturile sunt unele echilibrate, iar performantele mai mult decat decente).

Pe langa asta, va trebui sa ne uitam si la care este greutatea maxima suportata, mai ales daca suntem o persoana supraponderala. Majoritatea modelelor de pe piata sunt unele care pot fi folosite fara probleme de catre persoanele care au pana in 120 de kilograme. Putem gasi insa si unele modele care pot fi folosite de catre cei care au o greutate de pana la 180 de kilograme, ele fiind mult mai rezistente si, evident, ceva mai scumpe. Mai recomandam de asemenea sa fie avuta in vedere prezenta unui control electronic al rezistentei. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare