HomeActualitateBucura-te de preparate din bucataria greceasca, in fiecare marti!

Bucura-te de preparate din bucataria greceasca, in fiecare marti!

Ce ai zice daca in fiecare marti ai pleca intr-o vacanta pe plajele insorite ale Greciei? Daca ti-e dor de gusturile autentice ale preparatelor mediteraneene, Chefs experience iti propune experienta greceasca.

Incepand cu 22 mai, in fiecare seara de marti, esti asteptat pe Floreasca 55 cu preparatele traditionale precum: Creveti Saganaki serviti cu paine prajita, Feta Tiganiti, Tentacule de calamar cu mix de salata si masline, Calamar umplut cu branza feta, dar si un desert savuros: Galaktompoureko cu crema de lapte, sirop de portocale si scortisoara.

In plus, te poti distra alaturi de prieteni la Tzatziki BAR si iti poti creea propria versiune de tzatziki alaturi de Chef Maria.

Si cum nu exista petrecere greceasca fara muzica, Panos Katsaros, un grec veritabil, te va introduce in atmosfera de petrecere cu a sa bouzoukia!
 

Preferinta elenilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara bucatele. Savoarea lor deosebita este data de bogatia si calitatea ingredientelor. Pe langa faptul ca folosesc ingrediente proaspete ÅŸi sunt maestrii gatitului, secretul grecilor se afla in ritualul de a manca: mancatul nu este doar o faza complementara a vietii de zi cu zi, este un moment important petrecut impreuna cu familia ÅŸi prietenii. 
Traieste si tu experienta greceasca, in fiecare marti, la Chefs Experience!

 

Vezi detalii: https://tinyurl.com/ydahcane

Rezervari: 0723 856 916

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare