HomeActualitateCe recorduri ar mai putea stabili românii de Crăciun?

Ce recorduri ar mai putea stabili românii de Crăciun?

Aşa cum chelului îi lipseşte tichia de mărgăritar, şi românul părea să ducă lipsă de recorduri mondiale. Dar, de câţiva ani, mai ales în preajma Crăciunului, a început să se trateze. Ca să continuăm tradiţia, iată ce recorduri am putea să mai stabilim în preajma sărbătorilor de iarnă din acest an:

Cel mai repetitiv concert de colinde. Dacă-i Crăciun e Ştefan Hruşcă. Iar dacă e Hruşcă, e Ler. Pentru că Leru-i ler, de zeci de ani încoace.

Cei mai mulţi copii botezaţi cu nume de sezon. Undeva, în ţara aceasta, sigur există o familie de rromi care şi-a botezat copiii Luiza Beteală, Primar Şoric, Esmeralda Instalaţie, Ipsilante Cozonac şi Glob Ignat. De ce să nu-i spună puradelului care va veni pe lume anul acesta Marius Piftie, şi, cu ocazia aceasta, să stabilească, cu siguranţă, un nou record mondial?

Cel mai original  brad de Crăciun: împodobit cu fleici, tobă şi chişcă de porc. Sub el, pachete cu șaormă cu de toate pentru toți.

Cele mai friguroase apartamente: nu e vorba despre hotelul de gheaţă de la Bâlea, ci despre apartamentele bucureştenilor care au şansa ca, în această iarnă, să le depăşească la grade în minus şi pe cele din Coreea de Nord.

Cele mai multe asistente TV îmbrăcate în crăciuniţe sexy: la câte panarame se tot fâţâie pe  posturile de televiziune, ar putea, dacă s-ar costuma în crăciuniţe cu „pornoşag”, să le depăşească, pe partea numerică, şi pe cele de pe Playboy Channel.

Cele mai multe indigestii. Dacă tot e oală spartă şi bagă în el, pe nerăsuflate, caltaboşi, cârnaţi, sarmale şi salata de boef cât cuprinde, românul ar putea să facă ceva util din aceste indigestii: să le-nmulţească cu cele ale vecinului până când o să umple la refuz toate saloanele din spitale.

Cele mai goale rafturi din supermarketuri cu 3 zile înainte de Crăciun. Pe principiul „nu lăsa pe mâine ce poţi cumpăra cu trei zile înainte chiar dacă n-ai nevoie”, cei de la Guinness Book vor putea constata un fapt mai mult decât bizar: românul e nesătul şi goleşte rafturile din toate supermarketurile de zici că ar mânca şi ar bea cu zece guri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare