HomeActualitateColaborările pe termen lung între agențiile imobiliare și firmele...

Colaborările pe termen lung între agențiile imobiliare și firmele de construcții se dovedesc utile pentru bucureșteni

O agenție imobiliară este cea care veghează asupra bunăstării clienților săi, propunându-le locuințe de calitate la prețuri excepționale, dar si asupra dezvoltatorilor care doresc să vândă locuințe nou construite. O agenție imobiliară cu rezonanță pe piață, așa cum este Premier Imobiliare din București, îndeplinește în ochii clienților trei criterii și anume: seriozitate, transparență și calitatea serviciilor.

Mulți potențiali cumpărători preferă să nu mai apeleze la agențiile imobiliare deoarece unele dintre acestea nu dau dovadă de aceste trei mari criterii și totodată valori ce alcătuiesc misiunea unei companii repectabile. Cu toate acestea există agenții imobiliare cu notorietate pe piața bucureșteană care au dus seriozitatea, transparența și calitatea la rang de cinste.

Cum îndeplinește o agenție imobiliară din București cele trei criterii?

O agenție imobiliară respectabilă se definește prin agenții imobiliari pe care îi are, deoarece aceștia sunt cei care păstrează legătura permanentă cu persoanele interesate de achiziția unui imobil, iar o greșeală a unuia dintre agenți poate să ducă la o imagine negativă a firmei. De aceea, o agenție imobiliară din București o să iși facă întotdeauna timp să observe munca prestată de către fiecare agent în parte. Clientii unei agentii imobiliare din Bucuresti sunt de două feluri: cei care doresc să cumpere o locuință și cei care doresc să vând o locuință sau un ansamblu rezidențial.

Seriozitatea unei agenții de imobiliare pornește de la modul în care aceasta comunică atât cu acei clienți interesați să cumpere, cât și cu dezvoltatorii interesați să vândă. Acest lucru se transpune prin puctualitate și prin cuvântul pe care aceștia îl au, adică prin promisiuni îndeplinite.

Transparența este o alta calitate de care o agenție imobiliară trebuie să dea dovadă. Ea trebuie să poată să fie onestă și să îi comunice clientului toate defectele pe care o locuință le prezintă și costul pe care acesta trebuie să îl suporte într-o astfel de eventualitate. De aceea, un agent imobiliar trebuie să facă o cercetare în prealabil asupra locuinței pentru a-i putea comunica clientului toate aspectele necesare.

Calitatea serviciilor se transpune atât prin promptitudinea agenților cât și prin locuințele pe care aceasta le promovează clienților. Acest ultim criteriu este cel mai important deoarece el este cel care face diferența între o agenție imobiliară onorabilă și una de mâna a doua.

Colaborarea dintre o agenție imobiliară și o firmă de construcții serioasă

O agenție imobiliară care se bucură de o poziție sedimentată în piața de profil știe care sunt cele mai bune firme de construcții existente pe piață, firme ce s-au diferențiat de-a lungul timpului prin calitate, profesionalism, notorietate și atenție la detalii.

O firmă de construcții cu notorietate, care are în structura sa o echipă alcătuită doar din profesioniști, este o firmă care are foarte multe proiecte încheiate cu succes și foarte multe cereri de noi proiecte, așa cum este și Euromateria. Agențiile imobiliare aleg sa încheie un parteneriat cu aceste firme de construcții deoarece ele le pot garanta persoanelor care doresc să achiziționeze o locuință că proprietatea este construită la cele mai înalte standarde posibile.

Pentru bucureșteni, parteneriatul dintre o firmă de construcții și o agenție imobiliară cu notorietate este cel  mai bun lucru în eventualitatea în care aceștia doresc să își cumpere un imobil. Astfel, ei se pot bucura de siguranța adusă de imobilul în cauză, de transparență și de profesionalism.

Când știm că o firmă de construcții lucrează în mod profesional?

O firmă de construcții cu experiență este cea care ia în calcul până și cele mai mici detalii pentru ca proiectul să fie încheiat cu succes. Primul lucru pe care firma de construcții o să îl facă atunci când începe un nou proiect este să analizeze foarte bine solul pe care o să urmeze să fie construit imobilul pentru a-l putea transforma într-o fundație rezistentă și durabilă. După aceea o să întocmească o listă cu cele mai bune materiale care să se potrivească zonei, temperaturii, climatului.

De asemenea, o firmă de construcții profesională va refuza să lucreze cu investitori care nu doresc ca imobilul să se bucure de cele mai bune materiale, deoarece siguranța oamenilor și prestigiul firmei sunt primoridiale.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare