HomeActualitateCum alegem carucioare gemeni perfecte. Aspectele pe care trebuie...

Cum alegem carucioare gemeni perfecte. Aspectele pe care trebuie sa le avem intotdeauna in vedere

Un copil are nevoie de toata atentia noastra, a parintilor. Din acest motiv, trebuie luate cele mai bune decizii cu privire la produsele perfecte, fie ca vorbim de patuturi, carucioare gemeni sau scoici auto.

In momentul in care alegem  carucioare  gemeni, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte extrem de importante, ce ne pot infuenta deciziile.

Tipuri de carucioare gemeni

Pe piata de carucioare pentru gemeni se intalnesc doua tipuri de modele, in functie de dispunerea locurilor: carucioare Side by side – duo, cu locuri unul langa celalalt; carucioare Tandem – twin, cu locuri unul in spatele celuilalt. Fiecare model in parte are avantajele si dezavantajele aferente. Indiferent de modelul pentru care opteaza parintele, trebuie luat in considerare faptul ca latimea caruciorului nu trebuie sa fie mai mare de 80 de cm.

In decizia achizitionarii unui carucior pentru gemeni, design-ul si culoarea nu sunt atat de importante. Ceea ce ii intereseaza pe parinti este siguranta si confortul pe care il ofera caruciorul pe parcursul plimbarilor in aer liber.

[image image-id=”49941″ height=”400″ width=”400″ image-title=”gemeni”]

Recomandarile expertilor

Pentru parintii de gemeni, recomandarea expertilor este Caruciorul Kerttu Duetto Multifunctional, deoarece este practic si usor de transportat. Caruciorul pentru gemeni multifunctional este disponibil atat in magazinele fizice cat si in cele online, fiind perfect chiar si pentru cele mai pretentioase dorinte. Acest model  prezinta numeroase avantaje pentru care parintii l-ar putea  alege:

  • Latimea caruciorului este de doar 79 de cm, ceea ce permite accesul in lifturi, intrari de bloc, apartamente etc;
  • Produsul este fabricat in conformitate cu standardele Uniunii Europene si are o garantie de pana la 36 de luni;
  • Cadrul caruciorului este confectionat dintr-un otel usor;
  • Suportul pentru picioare este reglabil;
  • Din punct de vedere al sigurantei, caruciorul dispune de centuri cu prindere in 3 puncte si, totodata, protectie pentru umeri;
  • Caruciorul are inclus in pachet huse pentru picioare si ploaie, gentuta destinata mamicii, 1 bara sport si una tip landou;
  • Cosul de cumparaturi este spatios;
  • Manerul este rabatabil;
  • Rotiile sunt pline si nu exista sansa de a face pana.

 

De unde putem achizitiona astfel de carucioare gemeni?

Magazinul carucioaredecopii.ro isi asteapta clientii, de la cei mici pana la cei mai mari, pentru a desccoperi ofertele perfecte. Daca esti interesat de recomandarea expertilor, plaseaza acum o comanda online, pe carucioaredecopii.ro, iar produsul va ajunge la tine in doar cateva zile lucratoare.  Cei care plaseaza comenzi de peste 400 de lei sunt rasplatiti cu transport gratuit, oriunde in Romania.

Daca esti interesat de alte tipuri de carucioare gemeni, poti face o vizita in showroom-ul din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 181A, sector 6, Bucuresti, pentru a le putea testa si analiza pana la cel mai mic detaliu.

Pentru alte detalii sau intrebari, contacteaza echipa magazinului pe email contact@carucioaredecopii.ro sau la unul dintre numerele de telefon 0723 666 005 sa 0743 666 006 .

Echipa de aici  promoveaza si comercializeaza produse ce respecta toate standardele de siguranta ale Uniunii Europene. Oferta magazinului este una variata, oferind carucioare gemeni, landouri, scaune auto, mobilier pentru camera celui mic, dar si alte accesorii si jucarii. 

Magazinul online lider de piata va indeplini chiar si cele mai pretentioase dorinte, oferindu-le celor mici confortul si siguranta bine meritata.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare