HomeActualitateDe ce aspiratorul cu apa este de preferat in...

De ce aspiratorul cu apa este de preferat in detrimentul celui clasic?

Aspiratoarele cu apa au devenit din ce in ce mai cautate datorita eficientei ridicate de care au reusit sa dea dovada, chiar si in conditiile in care preturile lor sunt unele ceva mai ridicate decat in cazul modelelor clasice. Aceasta categorie de aspiratoare este una care vine cu o serie de avantaje, nu doar in ceea ce priveste eficienta lor, ci inclusiv aportul pe care il aduc in mentinerea sanatatii noastre.

Nu de putine ori vom observa ca un model din aceasta categorie, dupa cum am spus si pe http://aspiratorcuapa.com/,  va fi capabil sa curete mult mai bine mult mai multe tipuri de suprafete, reusind sa scoata chiar si murdariile ceva mai dificile. Pana la urma in intregul proces de curatare intervine si apa. Din moment ce apa face si ea parte din ecuatie, praful nu se va mai imprastia in timpul aspirarii, iar acesta nu va ajunge inapoi in aer, pentru ca mai apoi sa se depuna inapoi pe mobila.

Deoarece praful nu va ajunge in aer, persoanele care sufera de pe urma alergiilor ori a altor afectiuni respiratorii nu vor mai avea simptomele accentuate in timpul aspirarii si imediat dupa aceea.

Pe lista cu avantaje care ne sunt aduse de aspiratorul cu apa mai includem faptul ca pe langa aspirarea impuritatilor si a prafului depus pe diferitele tipuri de suprafete, in cazul in care exista pete vor fi eliminate si acestea. Deci nu va mai trebui noi sa revenim ulterior cu mopul ori cu un alt aparat separat pentru a face o curatire completa. De asemenea, nu mai suntem limitati doar la covoare si mochete, ci la fel de bine vom putea folosi aspiratorul si in cazul gresiei ori a parchetului.

Un alt punct forte este reprezentat de faptul ca acest tip de aspirator va putea inclusiv sa aspire apa sau alte lichide care pot ajunge accidental pe jos.

Dupa cum se poate observa, numarul avantajelor oferite este unul destul de mare, iar acestea fac din aspiratorul cu apa o optiune de luat in considerare. Totusi, cum facem sa il alegem pe cel mai bun in limita de buget pe care noi o avem? Ei bine, pentru ca alegerea sa fie una reusita, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte importante legate de caracteristicile unui astfel de aparat. Despre ele vom discuta mai multe in randurile urmatoare.

[image image-id=”49137″ height=”400″ width=”400″ image-title=”aspiratorcuapa”]

Evident, fiind vorba de un aspirator, un prim lucru la care tu trebuie sa te uiti este puterea de aspirare pe care acesta o are. Aceasta putere de aspirare este un indicator important atunci cand vrem sa stim cat de performant este modelul pe care noi am pus ochii. Cu cat puterea de aspirare este mai mare, cu atat mizeria va fi eliminata mai eficient si mai rapid. Atentie insa. Nu trebuie sa confundam puterea de aspirare cu puterea aspiratorului. Cea din urma de regula are o valoare mult mai mare si este folosita de cele mai multe ori ca strategii de marketing.

Pe langa puterea de aspirare mai trebuie sa ne uitam si la sistemul de filtrare, iar asta pentru ca fiecare aduce avantaje si dezavantaje. Noi iti recomandam sa iti indrepti atentia catre un model de aspirator cu apa care sa fie capabil sa filtreze chiar si cele mai mici particule de praf, spori si microbi.

Rezervorul aspiratorului mai trebuie avut si el in vedere, mai ales atunci cand avem o casa mai mare. Cu siguranta nu iti doresti sa fii nevoit sa reumpli si sa cureti constant rezervorul. Aceasta poate avea o capacitate care variaza intre 1,5 si 8 litri.

Nu trebuie sa uitam nici de nivelul de zgomot pe care un model de aspirator cu spalare il face. Asta pentru ca, mai ales atunci cand stam la bloc si aspiram in special la ore tarzii, ar fi ideal sa nu trezim toti vecinii. Dimensiunile pe care le are aspiratorul, alaturi de greutate si design-ul ergonomic sunt si ele importante.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare