HomeActualitateDin culisele Rich Girls Studios: Frumusețea româncelor, monetizată cu...

Din culisele Rich Girls Studios: Frumusețea româncelor, monetizată cu ajutorul celor mai buni make-up artiști

La momentul actual, România se constituie ca un pion central al industriei de videochat și trasează premise de depășire a statelor concurente la acest capitol. Popularitatea acestei industrii s-a acutizat prin dorința noilor generații de a poseda un statut recunoscut la nivel internațional, dar și prin aspirațiile cu privire la un loc de muncă axat pe dezvoltarea lor personală și profesională. Totuși, magnetismul industriei este accentuat de implementarea unui stil de viață în care moda, frumusețea și vacanțele sunt indispensabile în rândul modelelor de videochat.

 

Cu toate acestea, succesul unui studio de calibrul Rich Girls Studios Bucuresti este declanșat de profesionalismul unei echipe formate din experți ce activează în această industrie încă de la apariția în România, motiv pentru care și rezultatele muncii lor se reflectă în activitatea de zi cu zi a modelelor de care aceștia se ocupă. De pildă, make-up artistul care transformă fiecare sesiune de make-up a modelelor în artă și-a schimbat traiectoria profesională după mai bine de 10 ani de aprofundare a cutumelor frumuseții în cadrul prezentărilor de modă. Astăzi, face parte dintr-un business cu perspective solide asupra viitorului.

 

În videochat, machiajul este arma seducției pe care make-up artistul le-o oferă modelelor

 

Că machiajul te poate schimba la 180 de grade o știm, însă acest lucru este posibil atunci când intri pe mâna unui specialist cu experiență. Pentru că imaginea modelelor vinde, aceasta trebuie să fie impecabilă și imposibil de trecut cu vederea. Pe scurt, trebuie să arate ideal independent de faptul că modelele experimentează probleme cu tenul sau simt orice fel de disconfort. În astfel de cazuri, make-up artistul este cel care preia frâiele situației dramatice la acel moment și întoarce armele asupra perfecțiunii.

 

Peste 10 ani de experiență în evenimente private de lux

 

Totuși, arta machiajului nu se învață din sfaturi, ci se deprinde prin experiență. Make-up artistul care dă culoare fiecărui show online prestat de modelele Rich se poate lăuda cu peste 10 ani petrecuți în cabinele de machiaj și contracte desfășurate cu persoane publice din showbizz-ul românesc. Din cei 10 ani de experiență, o importantă parte din timp și-a dedicat-o modelelor de videochat, pentru care lucra și pe cont propriu atunci când acestea aveau nevoie de un machiaj deosebit pentru evenimentele la care erau invitate. Potrivit acestuia, "machiajul nu standardizează, ci personalizează fiecare caracter și stil al modelelor de videochat", iar această percepție este, se pare, una compatibilă cu așteptările colosului Rich.

De ce make-up artist la Rich Girls Studios?

 

Țînând cont de concurența actuală din aria videochatului, mulți colegi de breaslă îi adresează frecvent curiozități cu privire la motivul pentru care aceasta a ales să lucreze pentru Rich. "Am ales Rich Girls Studios cu inima, pentru că aici mi s-a permis să îmi urmez pasiunea fără restricții. Fetele m-au primit foarte bine și mi-au lăsat de la început impresia că le place cum le machiez chiar înainte să le arăt rezultatele finale", a declarat un apropiat de-al tinerei prezent la petrecerea dată de Rich în cinstea acesteia. În plus, se pare că nu doar ca make-up artist îți poți face loc în această industrie, multe tinere dovedindu-se interesate de angajari videochat la Rich Girls Studios.

 

Rich Girls Studios se poate lăuda cu cel mai bun make-up artist din industria de videochat din România, care a acceptat să lucreze aici pentru că se bucură de libertatea de a-și urma pasiunea fără condiționări, ci cu multă încredere în ceea ce știe să facă cel mai bine. Tânăra se dedică zi de zi realizării machiajelor de impact care le pun în valoare pe modelele de videochat, ajutându-le, astfel, să fie irezistibile în fața camerelor și să atragă cât mai mulți utilizatori pe platformele de profil. Alături de ea, studioul de videochat Rich Girls Studios din București reușește să își țină promisiunile față de modelele sale: bani, faimă și succes în cel mai scurt timp de la angajare.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare