HomeActualitateKelemen Hunor mai plusează nişte voturi, dar Iohannis e...

Kelemen Hunor mai plusează nişte voturi, dar Iohannis e all in

De treizeci de ani, de când au fost introduse alegerile libere în România, acestea au avut mereu un mare învingător, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR).

Cu toate că nu au obţinut suficiente voturi pentru a termina pe prima poziţie, cei de la UDMR au ieşit mereu învingători, deţinând un record absolut.

Şi în acest an, la alegerile prezidenţiale, sondajele îl dau mare câştigător pe candidatul UDMR, Kelemen Hunor.

Liderul UDMR este conştient de acest lucru şi a publicat deja un anunţ de vânzare a voturilor. Mai mult, Kelemen Hunor este recunoscut şi ca un foarte bun jucător de poker şi va disputa un prim turneu cu actualul şef al statului, Klaus Iohannis.

Kelemen Hunor consideră, oricum, desemnarea lui Ludovic Orban ca premier, o adevărată cacialma. Dar, în acelaş timp, liderul UDMR este conştient că asul este în mâneca sa. 

Deja, Hunor e gata să pluseze câteva voturi, ştiind că Iohannis este all in. Iar marea îngrijorare a actualului preşedinte este că, din urmă, mai vine un jucător care nu a mai fost văzut la turnee de acest nivel, dar care ar putea produce o mare surpriză, Dan Barna. Candidatul USR  PLUS ar putea beneficia şi de recunoscutul noroc al începătorului.

 
Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare