HomeActualitateMomente şi hachiţe

Momente şi hachiţe

*Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că ştirile violente difuzate în mod repetat provoacă boli psihice şi chiar afecţiuni fizice. Totuşi, la noi, cel puţin, ele sunt necesare, fiindcă îi fac pe mitici să-şi intre în formă: cum să rezişti seara la crizele de isterie ale Danei Grecu sau la tiradele înspumate ale lui Ciutacu dacă n-ai parte, mai întâi, la ora 5 după-amiaza, de o uvertură de găini violate cu ranga sau de moşnegi aduşi la spital cu făcăleţul în anus? Şi staţi liniştiţi, că pentru ăia care riscă să-i lase ficatul sau s-o ia pe arătură cu psihocucu’ există Florin Condurăţeanu, care-i vindecă doar cu o mână de leuştean şi-o ceaşcă de ceai de părăluţă!

*Cehii ar putea avea, din 2013, un preşedinte atipic: pe Vladimir Franz, profesor universitar, pictor şi compozitor care, ca orice om politic, are, şi el, o păsărică. Dar nu una blondă platinată şi care cere vuittoane şi vizoane, ci una care nu-i cere nimic, în schimb îi oferă o înfăţişare unică. Profesorul trăsnit are corpul acoperit aproape în întregime cu tatuaje şi, ca să pară şi mai interesant, şi-a băgat şi vreo duzină de inele în urechi, buze, limbă, sfârcuri etc. Bine că n-avem asemenea exemplare prin Parlament, că ai noştri îşi băgau direct ghiuluri din alea de neam prost în nas!

*Fosta gimnastă Floarea Leonida a lăsat solul şi paralelele pentru a practica şpagatul la individual compus, cu diverşi clienţi, într-un bordel din Germania. Pentru o oră de sex, ea se laudă că primeşte 200 de euro, adică exact cât pensia tatălui ei, rămas în România. Ei, şi se mai plâng unii că nu se găsesc soluţii pentru pensionari…

*La auzul veştii că Bianca Drăguşanu va colabora cu PRO TV, Dan Capatos a avut un orgasm auditiv: „Sunt mândru că am lansat un brand ca Bianca şi promit că voi lansa în continuare vedete pentru care să fim invidiaţi de concurenţă”, a declarat el. Noi ştiam că ăia care lansează fete în „meserie” se numesc peşti sau codoşi, şi când colo ei se numesc prezentatori TV. Ce ţi-e şi cu progresul ăsta!

*Un june fotbalist de la Steaua a fost azvârlit de Gigi Becali în curtea celor de la Pandurii. Motivul? O iubeşte pe Gina Pistol. Nea Jiji a spus că dacă puştiul „o folosea pe Gina Pistol pentru că are fundul mai bombat”, ar fi închis ochii, dar aşa, să aibă sentimente faţă de ea? Bă-băiatule, bagă-ţi, bă, minţile-n cap, ce faci, introduci arme de foc în stadion? Păi tu ştii de când nu mai e Steaua club militarizat?

*Cică o familie de ţigani din România fură ca-n Texas chiar în statul american Texas, de unde au prăduit frumuşica sumă de 1,7 milioane de dolari. Prezenţa lor a fost semnalată şi în alte state americane, iar poliţia este cu ochii în patru. Cred că ar trebui ca migraţia păsăretului minoritar să fie supervizată prin satelit şi localnicii avertizaţi din vreme când se apropie cioripanezii de ei, la fel cum se procedează în cazul uraganelor şi tornadelor. Hai, băi, yankeilor, bucuraţi-vă: când aţi mai avut voi nişte uragane pe care să le cheme Nixon şi Pardaillan?

*Andrei Duban se laudă, într-un interviu, că înainte de căsătorie roiau admiratoarele în jurul lui: „Mă chinuiam să le refuz şi îmi era foarte greu”. Nenea pionieru’, sigur nu vorbeşti despre sarmale?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare