HomeActualitateParfumul de vanilie și beneficiile lui

Parfumul de vanilie și beneficiile lui

Cum da căldura, gândul tău zboară peste mari și țări: aer curat de munte, o pajiște însorită, o plajă cu nisip fin, briza mării, un cocktail, o înghețată răcoritoare cu gust intens de vanilie… toate sunt senzații la care visezi cu ochii deschiși. Însă cum nu le putem avea pe toate, ideal este să ne facem prezentul cât mai plăcut, indiferent de locul în care ne aflăm. 

Și pentru că tot am adus în discuție simțul ofactiv, pentru mulți dintre noi este important cum și a ce mirosim, iar acest lucru se întâmplă nu numai pentru că vrem să le arătăm celor cu care interacționăm că suntem preocupați de igienă și că îi respectăm, ci și pentru că parfumul pe care trupul nostru îl emană reprezintă semnătura noastră și ne dă încredere în noi înșine.

Similar parfumurilor de corp și pornind de la dorința de a face casa un mediu cât mai agreabil, eliminând mirosurile neplăcute, au fost inventate odorizantele de cameră. Pe măsură ce numărul de inovații a crescut, consumatorii și-au dat seama de importanţa unui parfum cu care să se identifice și care să îi facă pe ei și pe membrii familiei să se simtă bine. Așa au apărut odorizantele potrivite pentru personalități și nevoi diferite J Apropo, știai că atunci când inhalezi mirosul de vanilie reușești să-ți calmezi pofta de desert? Iar aceasta pentru că aroma dulce are un efect calmant asupra unei anumite părți a creierului – care care stârnește poftele – ceea ce ajută la reducerea apetitului.

Ca în cazul înghețatei, există unele arome care nu dau greș niciodată, iar când vine vorba despre parfumul casei, vanilia este printre favorite. Dacă îți place să fii surprins/ă de note dulci și delicate de fiecare dată când petreci timp acasă, atunci încearcă noul odorizant lichid Asevi “Flori de Vanilie” pe care-l poți folosi atât pentru încăpere, cât și pentru țesături. Ți-ar plăcea că perdelele tale să miroasă bine când treci pe lângă ele? Știam noi! Acest odorizant lichid cu pulverizator are un parfum elegant care combină prospețimea florilor albe cu mireasma subtilă a vaniliei. Formă lichidă oferă un confort olfactiv sporit, pentru că senzația este diferită de cea pe care o da un odorizant de tip spray. Unde mai pui că efectul durează până la 12 ore! Celelalte 3 parfumuri din gama Asevi Ambientador (Loeme, Brisa, Primavera) au un efect de 24 ore chiar!

Cercetătorii au observat că mirosurile stimulează nervii olfactivi și influențează, de asemenea, funcțiile creierului, crescându-ne nivelul de energie. Atât starea de bine, cât și sentimentul de apartenență și confort sunt generate în momentul în care folosim lucruri care ne plac, așa că primii pași sunt simpli. Puf, puf și gata! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare