HomeActualitatePoliția Rurală din Vaslui, dotată cu Pegasuri de 20.000...

Poliția Rurală din Vaslui, dotată cu Pegasuri de 20.000 de euro/buc.

Urmând modelul automobilelor marca Dacia Logan, cumpărate pentru Poliția Rutieră la prețul de 40.000 de euro bucata, chestorul Petre Tobă a anunțat că Poliția Rurală din Vaslui va patrula pe biciclete românești marca Pegas, în valoare de 20.000 de euro/bucata.

Bicicletele sunt dotate cu girofaruri şi radare pentru a-i prinde pe țăranii care merg pe ulițe ca orășenii, faruri de ceață, GPS, ABS și computer de ghidon. Locuitorii din zonele rurale au declarat că deja se simt mult mai în siguranță, singura problemă fiind că atunci când fac pene de cauciuc polițiștii trebuie să-mpingă bicicleta până la prima vulcanizare, lucru care poate periclita prinderea hoților de zarzavaturi.

Suntem încântați de noile achiziții, pentru că facem sport și dreptate în sat, și lumea ne vede patrulând și se liniștește. Avem câteva probleme pe care le vom rezolva în timp. De exemplu, ne cade cașcheta când prindem viteză în pantă, cricul nu-i rezistent și cade bicicleta peste noi când umflăm o roată, iar șaua e cam rigidă, dar am înțeles că vom avea și noi, precum cei din străinătate, șa cu încălzire, arcuri și piele”, a declarat un polițist din cadrul IPJ Vaslui.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare