HomeActualitateRomânia a luat aurul la canotaj cu spatele

România a luat aurul la canotaj cu spatele

România a reușit o performanță istorică la proba de canoe cu spatele, 5-1 fără cârmaci. Dintre toate echipele aliniate la Start, reprezentanții României au părut cei mai hotărâți să aducă barca mai în spate, spre linia de finiș.

Țări precum Grecia (locul 2) și Algeria (locul 3) au părut debusolate în fața valurilor făcute de vâslașii noștri. Presa internațională a notat faptul că, spre deosebire de celelalte națiuni, care aparent lăsau impresia că sunt în derivă, marșarierul românesc a fost prompt, meticulos și bine organizat, astfel încât nimic să nu stea în calea medaliei de aur. Însuși Traian Băsescu a recunoscut faptul că n-a mai văzut o asemenea garare cu spatele în istorie de când avea o flotă la care să se uite.

Pentru România au concurat, în ordinea ambițiilor, Victor Ponta la vâslă cu volan, Crin Antonescu la vâslă cu noptieră, Dan Voiculescu la vâslă cu Dana Grecu, un alegător din Gorj la urne, și Ion Iliescu la impresia artistică. La final, Crin a dorit să spună câteva cuvinte în engleză pentru toți fanii sportului: „Ui ar hapi tu uin. Laic Inna sed, ui so auăr ded uif auăr oun aiz. România iz gold for bec canoing!”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare