HomeActualitateUn plus de stil folosind accesorii baie pentru toate...

Un plus de stil folosind accesorii baie pentru toate bugetele

Trecerea timpului atrage dupa sine dorinta tot mai mare de reimprospatare a aspectului spatiilor in care locuim si de a le reda o energie noua.

Baia din casa sau apartamentul dvs nu face exceptie de la regula, schimbarea inteligenta a micilor detalii sau numeroase modele de accesorii baie va avea rezultate vizibile imediate cu investitii reduse.

Astfel, cu toate ca este considerat un loc practic al locuintei, numai prin inspiratie ii putem contura baii noastre stilul si personalitatea.

Luxul nu e reprezentat numai de valoare

Unul dintre cele mai importante aspecte este reprezentat de planificarea bugetului alocat unei astfel de schimbari, ramanand ca mai apoi, in functie de aceasta planificare sa alegem accesoriile pe care dorim sa le adaugam sau inlocuim.

Indiferent daca vorbim despre un stil clasic vintage sau unul modern, tabloul vizual total este definit de viziunea noastra asupra rezultatului final tinand cont in tot acest timp cu prioritate de utilitatea accesoriilor alese, de la cele uzuale, la cele destinate maximizarii confortului.

Intimitate si relaxare intr-un singur loc

Pentru multi dintre noi baia reprezinta spatiul intimitatii si al deconectarii stresului problemelor cotidiene, un mic SPA in propria locuinta, ajutat de asortartarea cromatica a accesoriilor, potrivirea texturilor, dar si a formelor elementelor alese.

Bineinteles, progresul tehnologic nu a ocolit accesoriile prezente in spatiul sanitar, avand  o gama variata de alegere a materialelor din care sunt realizate in concordanta cu stilul spatiului pentru un aspect clasic sau luxury.

De la savoniere si suporturi multiple pentru prosoape, pana la agatatoare si frapiere pentru un confort total.

Cu siguranta te va impresiona daca dusul ar putea memora debitul apei, temperatura si ar putea seta o durata a programului in mod preferential pentru dvs. si separat pentru persoana iubita.

Te-ar putea incanta sa puteti configura modul de pulverizare a dusului in functie de preferinta si stare de spirit?

Aceste tipuri de sisteme digitale inteligente menite sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi dar si cele mai moderne idei pot fi gasite pe platforma online BATERII-LUX.ro

Nici preferintele copiilor nu au fost uitate, putand alege dintr-o suita bogata potrivita juniorilor familiei, de la pare de dus in toate culorile curcubeului sau in forma de flori colorate, pana la sisteme ce ofera o experienta fara riscuri sau situatii neplacute pentru ei.

De la stadiul de idee la fapta e un singur click

Privesti imaginea de ansamblu si vrei sa pui in practica ideile tale, dar mai ai nevoie de solutii adaptate preferintelor tale, solutia o reprezinta platforma online:

BATERII-LUX.RO

Poti alege dintr-o gama variata ce numara peste 400 de accesorii pentru baie, sisteme clasice si inteligente, chiar accesorii pentru bucatarie, dar si diferite reduceri si oferte pentru achizitii de cea mai buna calitate la preturi foarte avantajoase.

De asemenea, echipa BATERII-LUX.ro ofera asistenta specializata in alegerea produselor potrivite, dar si consiliere din punct de vedere tehnic, reducand astfel timpul petrecut la acest pas si obtinand solutiile optime.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numerele de telefon si adresele de e-mail prezente pe site in sectiunea "Contactati-ne" din subsolul paginii sau prin formular direct, in aceeasi interfata.

Pentru ilustratii, detalii tehnice dar si preturi pentru accesorii baie, vizitati platforma online:

www.baterii-lux.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare