HomeCulturăQuiz: Află cât de mult urăști refugiații, în funcție...

Quiz: Află cât de mult urăști refugiații, în funcție de zodie!

Află ce zodie ești, în cazul în care nu te-ai uitat niciodată în calendar, într-un ziar, ori n-ai vorbit cu oameni, în funcție de cât de mult urăști refugiații sirieni.

a) Ești o fire activă și crezi că din cauza refugiaților n-o să mai poți merge în concedii ieftine prin Europa și din cauza lor n-o să ajungi tu pe pârtia de ski din Austria, de care oricum n-ai bani? Ești Capricorn!

b) Ești o fire generoasă și te-ai oferit să le plătești biletul întors spre Siria tuturor refugiaților? Ba chiar ai încercat să dai de ISIS și să faci un bijniss cu ei pentru a-i transporta pe „dezertori” înapoi? Ești Săgetător!

c) Ai o senzualitate depordantă și te-ai gândit s-o folosești pentru a-i enerva pe toți refugiații care vor crede că suntem un continent de desfrânați? Te dai când pro-refugiați, când anti, dar pe tine te interesează doar binele personal? Ești Balanță!

d) Ești o fire diplomată și calmă care tratează problema refugiaților la rece, ca într-un final să spui ”MARȘ LA VOI BĂ!”? Ești Fecioară!

e) Cu autoritate și voință te-ai ridicat deasupra celorlalți și ai spus că vin refugiații să fure locurile de muncă și pâinea europenilor? Te enervează că refugiații au parte de mai multă atenție decât ai tu? Ești Leu!

f) Cu toate că ești o fire sensibilă cu o puternică aptitudine de adaptare, nu poți accepta refugiați și pace pentru că sunt săraci și nu știu cum se așează furculițele la restaurant. Ești Rac!

g) Empatia te caracterizează și ai fost mereu un suflet nobil, dar nu-i poți înțelege pe cei săraci, bombardați și torturați. Adică, de ce aleg să trăiască așa când viața e atât de cool? Ești Gemeni!

h) Ai un caracter războinic și ai merge și mâine să-i bați pe ăia din ISIS, dar ai treabă, trebuie să te vezi cu băieții că e meci și ai de șters praful… că altfel să-ți bagi picioarele de nu mergeai. Ești Berbec!

i) Ai un simț al premoniției extraordinar și știai că urma să se întâmple o tragedie. D-aia te-ai baricadat în casă cu o tonă de mâncare și urli pe Facebook că planeta e prea săracă pentru toți. Ești Pești!

j) Debordezi de inventivitate și originalitate. Chiar te-ai gândit cum ai putea face rost de bani pentru o catapultă de refugiați, ori un tun de oameni prin care să-i arunci înapoi în Siria. Ești Vărsător!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare