HomeTechLiderii români își spun părerea despre Pokemoni

Liderii români își spun părerea despre Pokemoni

Pokemon Go a luat cu asalt lumea si nu se oprește nici în România. Acest joc al copilăriei noastre, reinventat și digitalizat, a făcut de asemenea, pe lângă numeroase bucurii, și numeroase victime: un dement cu ochii in telefon a intrat pe contrasens și și s-a bușit ca la mașinuțe electrice cu alte mașini, 2 idioți au căzut de pe o stâncă, un bărbat a fost jefuit fiindcă găsise un Pokemon rar pe care și-l dorea un domn cu pistol, 3 dobitoci au căzut într-un canal, o femeie și-a spart capul într-un zid, cineva a intrat cu mașina într-o secție de poliție, per total Pokemon Go a venit cu bune și cu rele și a readus în prim plan selecția naturală, atât de naturală cum era în Epoca de Piatră.

Isteria jocului nu i-a lăsat indiferenți nici pe liderii politici sau spirituali români, astfel i-am întrebat ce părere au despre Pokemoni și despre Pokemon Go:

Victor Ponta: Eu am inventat Pokemon Go. Anul trecut, când stăteam cu genunchiul la tâmplă și aveam chef de o creștere economică, mi-a venit ideea jocului pe principiul: ce poți să mai vânezi în România? Aurul de la Roșia Montană e păzit de hipsteri, pădurile sunt tăiate de alții mai jmekeri, mistreții sunt ai lui Țiriac, doctoratele nu mai sunt sigure și tre' să le dai înapoi, și atunci am zis: Pokemoni. De la pocket. Buzunar. Al meu. În fine, o să-i dau în judecată, vreau bani pe drepturile de autor.

Ion Iliescu: Pokemonii sunt invenție americană și nu e bine să îi ții în casă. Când îți intră americanul în telefon, e ca și când Miron Cosma ar fi avut cuplaj și n-am fi putut înfăptui Revoluția. E ca și când Regele Mihai și Ion Rațiu și-ar face transfuzii cu sânge de bebeluș, ca mine, și ar fi nemuritori. Deci am o părere că pokemonii dazănt came from dă tracs, deci sunt niște animale, iar poporul român își pierde naționalitatea în meandrele concretului. Asta ne mai lipsea, pochemoni!

Elena Udrea: Da, am o părere foarte bună despre acești Pokemoni, aș vrea să organizez o gală cu ei, Gala Butemonilor. Se poate juca și pe Microsoft, că dacă nu, vorbesc eu cu Cocoș și cu băieții de la Microsoft să luăm câțiva Pokemoni, facem un platouaș, apoi vindem licențe cu Pokemoni statului român. Apoi o să inventez, lângă albastrul de Voroneț, galbenul Pokemonez și îi pun pe frunza țării. 500 de mii vă costă.

Traian Băsescu: Atâta timp cât nu sunt niște țigani împuțiți pe care trebuie tu să-i speli de mână, eu mă joc cu acești Pokemoni. Mie îmi place cel mai mult Pidgey, păsărica îmi aduce aminte de Ponta. Iar Rattata semănă cu fiică-mea aia mică înainte de acid hialuronic. Famiglia e cea mai importantă, abia aștept să trec la nivelul următor ca să mă iau la trântă cu Nuți.

Cristiana Anghel: Pokemonii ăștia sunt de mâncare? Mi-e fuame. Nu sunt eu când mi-e foame. Fir-ar ai dracu' de extraterestri cu labele mă-sii! Să tacă din fleanca aia de Pokemoni, veneticii dracului. Să tacă, că le crăp capu' cu bâta la operatiile estetice la sinapsele neuronale ale trădătorilor neamului. Să tacă papagalii nenorociți. Îi rup os cu os. Să se ducă la bunica lor cu tot, maimuțoilor. Să dispară marțienii naibilului în Siberia!

Dan Șova: Eu am încercat să joc, dar nu erau miruiți și nu mă joc cu lucrul dracului. Dar dacă au nevoie de avocat, eu le stau la dispoziție. Îmi place să câștig procese și atuul meu e că sunt atât de prost, că sigur am noroc la judecători buni. Să dea Pokemonii în judecată pe cine vor ei și eu îi rezolv la casa mea de avocatură.

PFA Daniel: Cine dracu se joacă cu Pokemonii? Numai săracii, vă zic eu. Păi, am eu timp de Pokemoni când am atâtea rugăciuni de făcut? Păi Mercedes îți iei cu Pokemoni? Cutia aia a milei se umple cu Pokemoni? La Parascheva cumpără Pokemonii lumânări și aghiasmă? Vedeți-vă, dragă, de treabă cu Pokemonii voștri, astea sunt mofturi capitaliste, nu faci bani cu Pokemonii. Hai, că am treabă să mai torn ceva. Ah, stai, că suntem în 2016.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare