HomeVedeteCercetătorii englezi și fantomele perverse din America

Cercetătorii englezi și fantomele perverse din America

Undeva în Los Angeles, se pare că fantomele au luat-o razna, așa cum declară mai multe vedete din SUA. Acestea, deci fantomele, fac tot felul de năzbâtii. Sex, flotări, genoflexiuni, 69, etc.

La auzul veștii, cercetătorii englezi din America, contestă declarațiile starurilor şi pun halucinațiile pe seama fumatului excesiv, mai ales de când nu mai există țigări Carpați. Înainte de a mai ieși în public cu astfel de vrăjeli, vedetele trebuie să țină cont de faptul că abuzul de iarbă poate cauza o succesiune de consecințe. Iată șirul de idei care decid adevărul cercetătorilor:

1. Dacă tragi prea mult dintr-un joint acuzând stări de drogare, e posibil ca fumul pe care îl emani să devină personajul tău preferat.

2. Dacă ești și beat/beată și bărbia iți atinge pieptul când expiri, e posibil ca fumul să ajungă exact în zona organelor erogene.

3. Mâna ta dreaptă devine foarte jucăușă, dar tu nu o vezi din cauza fumului și crezi că entitatea se distrează în pantalonii tăi.

4. Cerculețele de fum pe care le scoți la expir, ai impresia că sunt gura fantomei. Intri în erecție și alergi ca prostu' prin cameră, crezând că reușești să treci cu "ea" prin cercul de fum. Circarule.

5. Ești atât de drogat că pui mâna pe telefon, dar deja ți se taie filmul și nu îți mai amintești nimic.

6. A doua zi, tastezi fericit o știre de presă că ai făcut sex cu o fantomă.

7. Ți-ai revenit complet. Mergi la magazin să cumperi apă. Deschizi portofelul și observi că îți lipsesc 100 de euro, însă găsești un bilet pe care scrie "Sună-mă la același număr, dacă mă mai vrei!"

Tot pe această cale, în incercarea de a stopa acest fel de reacții, cercetătorii englezi din România au lansat o campanie: "Dacă te droghezi, stai în paştele mă-tii acasă și taci din gură!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare