Galaxia Tutenberg. Bărbații și Cătălin Botezatu, moaștele TV și silicoanele electrice

de Academia Cațavencu , 03 mai 2017
Galaxia Tutenberg. Bărbații și Cătălin Botezatu, moaștele TV și silicoanele electrice
 • Iulia Albu a șters pe jos cu bunăciunea aia de Mădălina Ghenea că și-ar fi asortat cam nașpa papucii din picioare cu fotoliul pe care stătea la poză. E un semn bun pentru bunăciune.Ultima dată când a apreciat Iulia Albu o țoală a fost la emisiunea „Bravo, ai stil!“, când concurenta și-a pus o folie de aluminiu în cap, ca pe tava de friptură. Mai grav, diva cu găină le-a criticat și pe Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, deși toată lumea știe că-i păcat mare să vorbești urât de moaște în Săptămâna Luminată.
 • Și pentru că tot vor-beam de fete bătrâne și nemăritate, Cătălin Botezatu, singurul om care mai crede că nu ne-am prins că-i gay, s-a arătat foarte supărat pe femeile care au un singur țel în viață: să găsească un moș și să și-o tragă cu el pentru bani. Normal că-i supărat. El însuși e un moș cu bani, iar asaltul ăsta necontenit al femeilor îl dezgustă, așa cum îl dezgustă orice vietate fără păr pe cur.

   

 • Carmen Minune, fata lui Adrian Minune, și-a pus un inel în nas și seamănă leit cu Rihanna, zice cancan.ro. Zicem și noi: dacă și-ar fi pus Adrian Minune un inel în nas ar fi semănat leit cu un ghiul.

Sir Gay Mizil

Comentarii

 • costica

  05 noiembrie 2017 8:21

  -oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani.Trimite un e-mail cu textulinfola pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului
 • angela dusan

  14 mai 2017 22:43

  ma amuza articolele voastre si mi-as dori sa le citesc in continuare....

  raspunde comentariului
+