HomePoliticCioabă, UNPR-ul și cei șasă votanți frumoși

Cioabă, UNPR-ul și cei șasă votanți frumoși

Să lămurim mai întâi chestiunile dinastice ale defunctului rege internațional Florin Cioabă care a domnit peste țiganii de pretudindeni spre deosebire de Împăratul Iulian care domnește peste țiganii de peste tot. Internaționalul rege a pierit lăsând în urmă doi fii la fel de gușați ca și el – dacă nu ești băut și nu ar fi doi, ai crede că nici n-a pierit. Aceștia doi, Dorin și Daniel și-au împărțit internaționalitatea tătânelui pe din două: primul i-a luat pe internaționalii țigani din exteriorul României, celălalt, ăla micul cum ar veni, pe internaționalii țigani din interior. Oricum, la cât și cum circulă aceștia, internaționalitatea rămâne neștirbită. Orișicât, ruptura de dinastie Cioabă pe Intern și pe Extern ar putea fi comparată cu separarea Apusului de Răsărit, mai ales prin aceea că Regatul Internațional Intern a fost ocupat, cam de doi ani, de către vandali.

Așa că “Răjele a murit, să trăiască franțuzoaicele la răjii rămași”, dar Tronurili au cam început să se clatine sub loviturile vandalilor din interior. Motiv pentru care, să aibă și gurile la copilașii regilor Cioabă Extern și Intern că să mănâncă și ele ceva, s-a încheiat un protocol de colaborare internațională cu Generalul Izmană șeful UNPR în vederea susținerii la prezidențiale a lui Victor Viorel Ponta, primul plagiator mitoman al tuturor hoardelor vandale.

Obișnuit ca grăjdanii să scoată castanele din foc cu mâna lor pentru el și, având în vedere precedentul cu Bercea Mondialu’ cu mita la fratele președintelui Traian Băsescu, Victor Viorel Ponta dansează manele pentru voturi cu țiganii doar prin interpuși.

Tocmai ce mi-am adus aminte că, zilele trecute, Cioabă Externul tremura din gușă la televizor cum că anul acesta țiganii nu vor mai vota pe o pungă cu făină și niște ulei. Motiv pentru care, având în vedere năravurile de mituitor electoral ale lui Victor Viorel Ponta, cred că sloganul lui de campanie va fi: “să plătiți bine”! Că tot proștii de români vor achita!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare