HomePoliticDomnu' Iohannis, dar nu mai bine le dădeați loazelor...

Domnu’ Iohannis, dar nu mai bine le dădeați loazelor un extemporal?

Pentru că, probabil, nu l-o fi lăsat consoarta să înfrunte bărbătește o suspendare și, implicit, niște concedii făcute anul ăsta doar la Eforie-Nord, Amara și Herculane, președintele Iohannis a înghițit gălușca guvernului Drăgneanu… pardon, Grindeanu și a dat undă verde ciumei roșii. Care ciumă e decisă să împânzească rapid România, după cum a dovedit deja fripturistul Ciorbea și după cum vor dovedi în curând și ceilalți demnitari chitiți să pună justiția cu botul pe labe.

Dar asta nu l-a împiedicat pe Iohannis să trimită spre Dragnea săgeți otrăvite, evident, dictate de consilieri, că nu cred că-i treceau lui prin cap asemenea glume, doar e om serios. Aseară, la ceremonia de ungere a noului cabinet Drăgneanu – dar ce-am, băi, nene, am dat în mintea lui Petre Daea? – Grindeanu, am vrut să zic!,  președintele l-a îndemnat pe șefu' la sclavii din PSD: ”Domnu' președinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteți singurul care știe programul de guvernare din scoarță în scoarță. Vă rog eu frumos, învățați-i și pe ei!”

Foarte bună glumița, s-a râs mult pe Facebook, la Cotroceni însă n-a râs nicio slugă din guvern, pentru că toate urmăreau mustața lui Dragnea, care se pleoștise de tot, semn rău. Însă nu cu glumițe trebuia să-i tratați pe majordomii și pe coafezele prezente acolo, domnule Iohannis. Nu era mai bine să le fi zis, ca un adevărat prof ce sunteți, ”Copii, ia scoateți voi o foaie de hârtie, dăm extemporal”. Că am văzut, audierile din Parlament au fost ca oralul la bac: l-au luat toți, inclusiv doamnele Olguța și Birchall, căci nici nu i-au întrebat parlamentarii mare lucru. Să-i fi pus, domnule Iohannis, să scrie de unde fac ei rost, pe concret, de bani pentru atâtea pomeni și să-i fi dat cu capul de bancă, fiindcă în campanie promiteau autostrăzi și prin cătune, iar acum zic că n-o să facă un metru de șosea!

Oricum, nu-i timpul trecut. Dacă tot n-ați putut să împiedicați gașca asta de servitori să-i pregătească covorul roșu lui Dragnea, măcar ați putea fi prezent la ședințele de guvern, pe care Constituția vă dă dreptul să le prezidați. Ca la clasă, dom profesor: îi ascultați pe fiecare și-i notați după performanțe. Pe ăla de la Educație puteți să-l notați cu 1 și să-l lăsați repetent de pe acum – deja au apărut dovezi în presă că și-a plagiat articolele științifice. La fel, pe Daea, ăla de la Agricultură puteți să-l trimiteți acasă, că uită de la mână la gură să dea restul la împărțiri. Iar pe restul, n-aveți încotro, trebuie să-i treceți clasa politică măcar anul ăsta, deși sunt mai proști decât prevede legea educației.

Dar ce să-i faci, n-ați auzit că există oameni atât de imbecili încât din naștere nu pot lua bacalaureatul?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare