HomePoliticParlamentEterna învingătoare Dăncilă, faţă cu reacţiunea baroniadei

Eterna învingătoare Dăncilă, faţă cu reacţiunea baroniadei

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, şi+a uimit colegii, ea fiind singura care a văzut victoria stângii.

Renumit profesor de matematică, candidata de Teleorman vrea să demonstreze că 30% poate să însemne, procentual ,mai mult de jumătate. Dacă va reuşi să convingă, în primul rând, colegii de partid, noua descoperire matematică ar urma să poarte numele de Teorema lui Dăncilă.

După ce a restabilit formula prin care se stabileşte aria cercului sau a discului, pentru că nici pentru jurnaliştii care participă la dezbateri geometria nu pare a fi un punct forte, să redefinească procentele pare să fie un fleac pentru preşedinta demisionară a PSD.

Am reuşit să obţinem discursul Vioricăi Dăncilă de la Comitetul Executiv al social-democraţilor, unde aceasta a atacat baronii locali trădători care au sabotat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

“În acest partid de trădători, în care eu sunt cea dintâi…”, şi-ar fi început discursul Dăncilă.

La rândul lor, baronii sabotori au acuzat-o pe Viorica de Videle că, fără un sprijin din partea Partidului Naţional Liberal (PNL), care a făcut tot posibil ca somnul preşedintelui Klaus Iohannis să nu fie deranjat de candidatul Alianţei USR-PLUS, Dan Barna, nu ar fi reuşit să aceadă în turul al doilea al alegerilor.

Adevărata finanţatoare, din bani publici, a clubului de fotbal CS Universitatea Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, are acum ocazia de a demonstra că PSD poate devein “campioana unei mari iubiri”.

În acelaş timp, Claudiu Manda are posibilitatea de a răspunde la cea mai arzătoare întrebare din Campania electorală pentru prezidenţiale: dacă este sau nu bărbat.

Lia Olguţa Vasilescu le-a demonstrat însă deja colegilor de partid cine umblă în pantaloni.

Singurul care se pare că nu a înţeles acest aspect rămâne cel care i-a fost alături Vioricăi Dăncilă la guvernare, Eugen Orlando Teodorovici.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare