HomePoliticIohannis vorbește ca la gura cortului spital militar

Iohannis vorbește ca la gura cortului spital militar

În urma unei petreceri la cort asamblat de Armată, cu participanții păstrați la o distanță de 1,5 metri, evident, președintele Klaus Iohannis a anunțat poporul, prin intermediul televiziunilor care nu mai au voie să propage fake news, că România este pregătită pentru lupta cu COVID-19.

După preluarea acestei declarații, statul ar trebui să sancționeze toate instituțiile media care au transmis că România este pregătită pentru pandemia coronavirus.

Totuși, președintele Klaus Iohannis a dat dovadă de perspicacitate și a menționat că România este pregătită, dar nu prea.

Președintele a menționat că autoritățile sunt pregătite, pentru că Partidul Național Liberal (PNL) se află la guvernare, altfel, PSD ar fi însemnat o epidemie mai periculoasă decât noul coronavirus.

Șeful statului a precizat însă că sistemul sanitar din țara noastră, deși este cel mai pregătit din lume pentru amenințarea COVID-19, are nevoie de îmbunătățiri, pentru a nu fi surprins nici de cel mai mare cataclism.

Sistemul sanitar trebuie însă perfecționat „Pas cu pas” de Klaus Iohannis.

Nimeni nu știe însă când va avea loc “Primul pas” sau când președintele își va publica următorul pas, având în vedere că noul coronavirus i-a sabotat toate târgurile de carte.

Din nefericire pentru președinte, anularea lansărilor de carte vine chiar în momentul în care avea cel mai mult timp să se concentreze pe volumele sale narcisiste, având în vedere că granițele s-au închis pentru toate concediile sale.

Specialiștii în medicină au rămas însă bulversați, deoarece nu au putut înțelege cum poate fi îmbunătățit ceva ce nu există, așa cum ar fi cazul sistemului sanitar din România, după cum a afirmat șeful statului.

La petrecerea la cort a fost prezent și premierul Ludovic Orban, însă acesta nu a putut să-l însoțească pe președintele Klaus Iohannis la declarațiile nemascate în fața jurnaliștilor, deoarece a mai rămas să cânte puțin la chitară, în fața unui foc din spatele cortului, în amintirea anilor, apuși de multă vreme, petrecuți la Costinești.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare