HomeProiecte specialeMeserii uitateCe este balayage-ul ?Afla cum sa iti perfectionezi tehnica

Ce este balayage-ul ?Afla cum sa iti perfectionezi tehnica

Nu exageram deloc atunci cand spunem ca balayage-ul e cea mai populara idee din hairstyling a ultimilor ani. Cu toate acestea, desi vedem nenumarate vedete sau femei obisnuite care recurg la balayage, multe persoane inca nu stiu care este definitia corecta a termenului. Mai grav este ca exista si hairstylisti care comit aceasta eroare. 

Noi ne-am propus sa facem lumina asupra acestui subiect, cu atat mai mult cu cat balayage-ul este garantia unora dintre cele mai frumoase si mai naturale look-uri. Afla ce inseamna balayage, dar si cum sa iti perfectionezi tehnica!

Balayage: ce inseamna si cum il poti deosebi de ombre sau suvite

Prima greseala comisa atunci cand este vorba despre balayage este aceea de a considera ca vorbim despre o culoare de par. Balayage reprezinta mai degraba o tehnica de vopsire decat o anumita nuanta. Ceea ce nu inseamna ca nu poti merge la stilistul tau pentru a-i cere un look balayage. Lucrurile sunt mai grave insa atunci cand tu esti hairstylist-ul si nu ai priceput aceasta diferenta.

Termenul vine de la frantuzescul „balayer” care inseamna „a matura”. Semantica te va ajuta sa intelegi perfect ce presupune aceasta tehnica: sa pictezi suvite mai deschise la culoare in par printr-o tehnica asemanatoare cu aceea a „maturatului”.

In ceea ce priveste diferentele, afla ca, in realitate, balayage e foarte asemanator cu ombre. Vorbim insa despre ombre-ul executat corect, nu despre acele look-uri in care linia de departajare dintre parul deschis la culoare si cel inchis era extrem de exacta.

De partea cealalta, diferenta fata de suvite e mai clara. Daca suvitele sunt colorate de la radacina spre varfuri, balayage-ul este de cele mai multe ori executat invers. De asemenea, balayage-ul e mai natural decat suvitele.

Cum sa devii mai bun atunci cand executi un balayage

Poti urmari cate tutoriale iti doresti pe Youtube, pana ce nu inveti de la profesionisti, nu iti vei desavarsi tehnica. Stim ca, din pacate, cursurile de hairstyling sunt scumpe, asa ca ti-l propunem pe al nostru, nonprofit! Raluca Racovita, trainer si Hair Artist, precum si coordonatoarea echipei 1Dream, te invita la cel mai bun curs de vopsit balayage de pe piata. Raluca va fi asistata de Denisa Andrei, trainer 1 Dream, in acest curs de perfectionare in tehnica de vopsire balayage. 

Cursul va avea loc intr-o zi pe saptamana, la sediul nostru, din Calea Dorobanti nr 102-110, Bucuresti, sectorul 1, intre orele 10 si 17. Pentru a te inscrie, acceseaza site-ul dedicat lectiilor de vopsit par, http://www.balayage.ro, sectiunea Inscriere curs, si completeaza tabelul cu datele tale personale. Atentie, nu te poti inscrie decat in zilele de luni, asa ca asteapta aceasta data pentru a te putea pregati sa iti perfectionezi tehnica de balayage. Asteapta confirmarea din partea noastra pentru a te putea considera inscris!

Noi iti punem totul la dispozitie pentru seminarul de vopsit par, tu trebuie sa vii doar cu un model si dorinta de a invata. In plus, la finalul cursului, iti oferim o diploma de participare si, daca te-ai remarcat, posibilitatea de a lucra cu noi in salonul nostru.

Ce mai trebuie sa stii? Locurile sunt limitate, asa ca grabeste-te! Raluca Racovita doreste sa se poata adresa unui numar mai mic de participanti, pentru a se asigura ca detine, precum un adevarat profesionist, timpul necesar pentru a explica tehnicile de balayage fiecaruia dintre ei. 

La final, iti vom spune de ce este Raluca Racovita cea care iti poate pava drumul catre succes. Hairstylist, makeup artist si specialist in conturarea celor mai wow look-uri ale prezentului, coordonatoarea echipei 1 Dream are de partea sa o experienta de mai bine de 15 ani, timp in care a colaborat inclusiv cu reviste de moda din Romania si din strainatate. Dar cel mai convingator motiv pentru care cursul de hairstyle in tehnica balayage tinut de Raluca Racovita este cel mai bun de pe piata e reprezentat de faptul ca hairstylist-ul a executat pentru prima data un astfel de look in Bucuresti. Azi, Raluca Racovita vrea sa se adreseze tinerilor, celor pasionati de coloriometrie si de hairstyling si care nu au posibilitatea de a excela in meseria lor, ajutandu-i cu un curs vopsit finantat prin Asociatia by Racovita. Daca te numeri printre aceste persoane, e neaparata nevoie sa profiti de ocazia uluitoare!

Asa ca acceseaza in urmatoarea zi de luni https://balayage.ro/inscriere-curssi situeaza-te printre cei cei care isi pot perfectiona tehnica de balayage invatand de la cei mai buni! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare