HomeProiecte specialePagina de BusinessDistracția costă, dar plata se face în rate!

Distracția costă, dar plata se face în rate!

Concediul a devenit tema preferată de discuție la orice întâlnire între rude sau prieteni. Dar nu atât concediul în sine, un vechi prilej de relaxare și reculegere, cât locul în care ne-am petrecut concediul. Nu se mai fac vizionări de poze ca pe vremuri, când toată gașca se aduna să le vadă, pentru că deja le-au văzut, postate pe facebook sau pe insta, le-au dat și like.

După valul de admirație simțit pentru vacanța vecinului, vine întrebarea firească: danoi când mergem acolo? Dacă răspunsul e un oftat prelung, urmat de concluzia: n-avem noi bani de-așa ceva, s-ar putea să te intereseze să citești în continuare, pentru că vom oferi o alternativă „oftacilor” de pe Facebook: vacanța în rate.

Mergi și tu acolo până nu se strică

Când îți plătești vacanța în rate, îți permiți să te duci când ai chef, când destinația e încă pe val. Altfel, până strângi tu bani, se strică locul, cum s-a stricat și Vama și Bulgaria și Turcia și multe alte destinații în care hoardele de turiști au năvălit să vadă locul lăudat. Dar cum să faci, că sunt atâtea locuri frumoase de văzut, de unde bani pentru toate? E simplu, ratele prin CardAvantaj sunt ca un ghid turistic prin lumea largă.

Multiplu de unu

Ritmul alert în care trăim (ce alert, nebun de-a dreptul) face ca un concediu să nu mai fie suficient. Vacanța de vară la mare și cea de la munte sunt completate cu city break-uri prin toată Europa, ieșiri cu bicicleta, camping, festivaluri, și orice fel de activitate turistică aducătoare de relaxare. Cu atâtea oferte disponibile, e și greu să reziști. Doar zilele de concediu limitate de bunăvoința companiei și bugetul ne mai țin pe-acasă. Pentru buget avem soluția: ai ghicit, vacanța în rate. De zile de concediu în rate n-am auzit, dar vă ținem la curent.

Pleci în vacanță deja relaxat

Știm cu toții că toate cheltuielile de vacanță încep cu mult înainte de check-in. Dacă mergi la mare, cu siguranță vrei un costum nou de baie, loțiuni de soare și accesorii. Dacă mai faci și sporturi acvatice, te-ai scos! Ai nevoie de banuți pentru hamace și stand-up paddle și bărcuțe și ochelari d-ăia buni, cu tub, să respiri sub apă. Deci, până începe vacanța, tu ești deja stresat de cheltuielile, care nici n-au venit încă. Iar dacă mergi la munte, pe lângă echipamentul de bun simț pe care oricum îl ai de la sală, mai ai nevoie de cască, ochelari, costum de ski sau snowboard, după preferințe, și echipament. Vestea bună e că și echipamentul îl poți lua în rate, prin CardAvantaj.

Să sară și la tine cu like-ul

Acum vei posta și tu poze superbe din vacanțe și city break-uri și dacă cineva își va face curaj să te întrebe cum de-ți permiți atâtea concedii, doar nu ți-ai schimbat jobul, sau ceva? Tu le vei răspunde cu nonșalanță: vacanțe în rate, frate!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare