HomeProiecte specialePagina de BusinessȘemineul, puntea prin care retrăiești trecutul

Șemineul, puntea prin care retrăiești trecutul

Se apropie perioada de iarnă, perioada în care frigul va pune stapânire peste tot, dar totodată perioada mult așteptatelor sărbători. Casele noastre vor fi umplute de diverse și diverse miresme specifice: de la brad, portocale, scorțișoară, până la specialitățile culinare tradiționale. Frigul de afară nu face altceva decât să te îndemne și să producă în interiorul fiecăruia acea dorință de a petrece seara liniștit într-un loc călduros, cu o cană de vin fiert într-o mână și cu cartea preferată în cealaltă mână. Oare unde este acest loc potrivit, dacă nu în fața unui șemineu încins?

Șemineul este un element care înnobilează locuința, îi dă stil și crează o atmosferă unică. Am în minte amintirile din iernile petrecute în urmă cu mulți muți ani la bunici, într-un sat îndepărtat, amintiri ce au luat naștere “la gura sobei”. Petreceam toată ziua pe uliță împreună cu alți copii pe care doar ce i-am cunoscut și mă întorceam înapoi înghețat. Bunica mă aștepta cu sufletul la gură și cu mancarea pregătită. Locul preferat în care îmi plăcea să mănânc era soba. După ce stomacul îmi era plin, bunica obinuia să ma ia în brate și să îmi povestească întâmplări din copilăria ei, cum l-a cunoscut pe bunicul sau diveste povestioare cu morală.

Focul juca pe pereți și îmi hipnotizau privirile, căldura mă lua și ea în brațe din toate părțile, iar trosnetul lemnelor îmi cânta în urechi o armonie placută. Cuprins de toate aceste lucruri, nu rezistam prea mult și adormeam. Timpul a trecut și vremurile s-au schimbat. Tânjeam după acele vremuri, să mă întorc de la muncă după o zi friguroasă și să mă pot relaxa în fața unui șemineu. Am căutat o echipă de profesioniști care să mă ajute, să reproducă cât mai bine ceea ce îmi doream. Am găsit pe cineva care mi-a oferit exact ceea ce căutam.

Echipa Alego este echipa care te poate ajuta și pe tine să îți îndeplinești visul, la fel cum și al meu a fost. Cu o experiență îndelungată, Alego oferă seminee ieftine, dar de cea mai bună calitate. Stocul firmei este unul larg, cuprinzând diverse modele de focare seminee, șeminee electrice, seminee centrala, sobe și toate accesoriile aferente și necesare pentru întreținere. Apelează la prefesioniști și cu siguranță nu vei regreta!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare