HomeSocialAvortul la schimb cu mortul

Avortul la schimb cu mortul

PF Daniel a decorat 18 medici timișoreni care refuză să mai facă avorturi. "Mă simțeam ca un killer plătit să ucidă", a declarat unul dintre ei. Cei 18 au primit câte o diplomă și medalia "Sfinții Martiri Brâncoveni", dimpreună cu mulțumirile Patriarhului pentru strădania lor în slujba activității clericale și proceselor electorale.

Avem scurgeri de informații că organismul omolog, Colegiul Medicilor, nu s-a crucit și nici n-a tăcut mormânt după gestul Starostelui BOR. PF Astărăstoae, Patriarhul Colegiului, va răspunde printr-o inițiativă similară. Domnia sa a hotărât să medalieze 18 preoți ce au refuzat să ofere moaște la pupat invocând motive igienico-sanitare. Festivitatea a fost programată pentru o dată incertă, identificându-se, deocamdată, un singur candidat. Acesta a declarat în fața presei:

"Mă simțeam ca un necrofil când trebuia să-i îndemn pe enoriași la pupat în comun martiri însumând 7 sternuri și 5 pelvisuri. Dumnezeu l-a făcut pe om după asemănarea Sa, așa că sfinții din care s-au dezgropat membre cât pentru toți cei 12 apostoli nu puteau fi decât niște mutanți genetic sau extratereștri. Eu am făcut mai întâi 3 ani de Medicină și am trecut la Teologie când am constatat că, în România, meseria de preot a devenit mult mai bănoasă. N-am văzut moaște cu 3-4 tibii decât pe timpul practicii la Mina Minovici". 

După unele surse, Astărăstoae ar fi renunțat la intenție, realizând c-ar fi găsit 18 preoți apți pentru decorare abia mai spre Apocalipsă. Între timp, deja nominalizatul a fost trecut în rezervă de către Patriarhie și trimis să-și finalizeze studiile medicale. Salariul de medic rezident îl va ajuta să se căiască suficient cât să nu mai fie nevoie și de-o anatemizare binemeritată.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare