Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să te muți în casă nouă (P)

de Comunicat de presa , 23 iunie 2017
Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să te muți în casă nouă (P)

Vrei ca până la finele anului acesta să te muți într-o casă nouă, doar a ta, și să renunti cu totul la vechea locuință deloc spațioasă și confortabilă. Ai în plan atât de multe lucruri, și totuși nu știi cum și cu ce să începi. Unde mai pui că nici măcar noua locuință nu te-ai decis care să fie.

Înainte de toate, primul sfat pe care trebuie să îl iei în considerare este punerea tuturor priorităților pe o listă. Cum și unde să fie casa pe care o vrei, designul interior, precum și multe alte detalii care chiar conteaza. Mai jos sunt câteva sfaturi utile pentru o familie care vrea să se mute într-o casă nouă:

 1. Fă o listă cu toate nevoile spațiale, personale, temporale pe care să le ai în vedere atunci când alegi casa.

 2. Bugetează-ți timpul, banii și numărul de persoane care te vor însoți în noul drum.

 3. Alcătuiește o listă de priorități și împartă-le în funcție de fiecare etapă a procesului de mutare.

 4. Vizitează cât mai multe case care îți fac cu ochiul și oprește-te la cea care se potrivește nevoilor tale. Sfatul nostru este să alegi o casă/un apartament nou, întrucât sunt mai sigure din punct de vedere al unor posibile riscuri seismice.

 5. Ia în considerare zona pe care o alegi pentru noua casă. Alege o zonă cât mai departe de poluare, care să îți asigure zone înverzite, magazine în apropiere, școli/grădinițe, după caz, precum și mijloace de transport în apropiere.

 6. Asigură-te că zona este sigură din orice punct de vedere, iar imobilul este dotat cu toate măsurile și echipamentele de siguranță.

 7. Pentru că nu mai vrei spații mici, alege un apartament/o casă care să îți pună la dispoziție confort acum și pentru eventuale schimbări în familie: venirea unui copil.

 8. Fă o selecție cu ce lucruri păstrezi din vechea casă și ce lucruri vrei să arunci. Recomandarea noastră este să păstrezi mobila care se află în stare bună și să eviți încărcarea noului apartament cu lucruri învechizte și uzate.

 9. Caută soluții de eficientizare a mutatului în casă nouă - de la firme de amenajări interioare, până la firme care să te ajute să îți muți mobila.

 10. Instalează-te în noua casă, având certitudinea că e cea mai bună alegere și că aceasta poate deveni un spațiu numit acasă.

 

După decalogul înșirat mai sus, mai rămâne să cauți și firme care oferă servicii pentru decizia ta. Noi îți recomandăm complexul rezidențial Nusco Citta, un spațiu rezidențial care are o ofertă variată de apartamente cu două camere și apartamente noi cu trei camere Bucuresti. Complexul se află în Pantelimon, o zonă care corespunde cu multe dintre nevoile locatarilor.

Un alt serviciu la care poți apela și un nume în acest sens este o firmă de mutari mobilier la preturi avantajoase Engineer Moving. Cu ajutorul acestui serviciu, mutarea mobilei și lucrurilor din locuința veche se face mult mai simplu și rapid.

Pentru că mutatul în casă nouă nu este chiar cea mai simplă decizie și acțiune din viața unei persoane, firmele de pe piața răspund cât mai corect și serios posibil solicitărilor și nevoilor oamenilor.      

Loading...

Comentarii

 • Camila Rodela

  01 octombrie 2017 20:20

  Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakuntagmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100 garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la ogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • Popescu Ion

  01 iulie 2017 4:17
+