HomeSocialEt si cetera socialaFirea-ți ai dracu cu moaștele voastre, că ne-ați distrus...

Firea-ți ai dracu cu moaștele voastre, că ne-ați distrus viitorul!

Zilele trecute, portărița de la CSM Bucureşti a avut curajul să-şi dezvăluie orientarea sexuală și i-a dedicat trofeul Ligii Campionilor iubitei sale. O astfel de știre în mod normal nu interesează pe nimeni, cel mult smulge un zâmbet. Zic că nu interesează pe nimeni, adică niciun om normal la cap nu acordă timp și energie unei asemenea informații. Totuși, printre cei foarte interesați de orientarea sexuală a fetei au fost adevărații cretin ortodocși, dacii liberi, iubitorii de patrie, naționaliștii analfabeți, bătrânii năclăiți de comunism și ignoranții. Cei cu "frică" de Dumnezeu s-au apucat să arunce cu pietre pe net, ei, boșorogii plictisiți și inculți, ăia care bat trei cruci și apoi te bat că le-ai luat locul în autobuz, tinerii cu 8 clase puțind de analfabetism, șomerii, extemiștii, babalâcii plânși după Ceaușescu, toate scursurile societății au luat bâta în mână ca să își dea cu părerea pe siteurile de știri despre homosexualitate.

Aceiași "iubitori" de Dumnezeu, aceiași psihopați cu înclinații cre(ș)tine au comentat, de data asta cu un evlavios "Doamne, ajută!" la anunțul Gabrielei Vrânceanu-Firea – cea care incriminează familiile fără copii în timp ce fiu-său ia nota 1,2 la Bacalaureat, cea care a așteptat doar 9 luni să se mărite după ce și-a îngropat fostul soț – că aduce niște oase putrede de pupat în Voluntari, cocina ei de reședință. "Dragi credincioși din București, Ilfov, Giurgiu, Ialomița, Argeș, Dâmbovița și alte zone apropiate de Capitală, cu bucurie vă aduc la cunostință că, între 13 si 15 mai, Brâul Maicii Domnului va fi adus la Catedrala din Voluntari, de către măicuțele de la Mânăstirea Kato Xenia din Grecia, la inițiativa primarului din Voluntari. Să vă fie ascultată și îndeplinită rugăciunea!" – zise Găbița peste tâmpiți. Aproape 3200 de sărmani au zis în cor "Doamne, ajută!", sperând că pupicul mânjit cu scuipat pe o cârpa va ține loc de job, de educație, de sănătate, de drumuri, de decență. Că doar asta le-a și promis Firea "Rugăciunile la Brâul Maicii Domnului sunt grabnic ajutătoare pentru sănătate, depășirea greutăților, liniște și pace sufletească". Creierele netede, adevărate sugative de dumnezeire, s-au mulat imediat, ca un jeleu în soare, pe promisiunea din subtext a unui politician abject care se folosește de prostime ca în Evul Mediu "Eu vă aduc moaștele la pupat, pupa-v-aș io pă Primăria Capitalei!". Pentru că, de fapt, în Evul Mediu suntem la toate capitolele, mai ales la educație, iar lipsa ei acuta concluzionează către astfel de derapaje sociale (ocazie cu care vă reamintesc o statistică dură: un român consumă un tub de pastă de dinți anual). În astfel de condiții de gravă mizerie spirituală și umană, acțiunea "pupa-mi-ați Moaștele!" a dezlănțuit poptoul de halucinații izvorate din noaptea minților, pe pagina lu' Găbița, care fost sorcovită imediat de toți habotnicii ortodocși să iasă Primăreasă neapărat, că bine mai face comunității.

Majoritatea urătorilor, pensionari inrăiți fără discernământ și respect pentru logică, au bătut repede trei cruci pe Facebook și au dat o limbă în fund bomboanei roz de pe coliva societății zisă şi Firea. Veți zice că sunt prea dură, că e vorba de oameni sărmani, needucați, fără viitor, a căror speranță a rămas pupatul de moaște: da, este adevărat, dar eu ce vină am, băi, nene? Plătesc taxe, impozite, muncesc, fac educație civică cu proprii mei părinți şi bunici, îi învăț să gândească, să analizeze, să rămână lucizi. Eu îmi fac datoria către societate. De ce trebuie să plătesc eu și toată generația mea de tineri, apoi generația copiilor mei, pentru că niște scursuri analfabete uitate de societate și de Dumnezeu se transformă în Iude și sărută moaște?

Că ăștia, pupătorii de oase sunt cu toţii cretini pe bună dreptate, nu mă deranjează, cât ma deranjeaza că votează. Culmea e că votează tot mizeriile pe care le-au tot votat mereu, în halul ăsta au ajuns cu demnitatea și înțelegerea! De ce? Din vina voastră, politicieni corupți ai ultimilor 25 de ani, hoți care ați delapidat economia națională și ați transformat mesele multora dintre cei care se uită în gura lu' Firea în scormonit prin pubelele orașelor! Din vina voastră, tineri cu durere în cur care nu vă exersați mușchiul civic, nu vă pasă, nu ieșiți în stradă, nu urmăriți știri, mergeți la birou, acasă și în club, trăiți în bula voastră și sunteți convinși că "infecție intraspitalicească" e doar un termen din presă.

Electoratul feministei cu populism la gură e format din indivizi răi, jegoși, triști și proști, oglinda perfectă a politicianului român, singura diferență dintre Firea și alegătorii ei este că Duamna se scaldă într-o vilă de lux de Pompe Funebre, pe când proștii care o votează se scaldă doar în mizerie. Ca să nu fiu greșit înțeleasă, pot accepta că cineva are altă preferință decât a mea la Primăria Capitalei, dar nu şi atunci când văd argumente și alegeri pornite din lipsa crasă de educație "Doamne ajută, doamna Firea ne-a adus moaștele, o s-o votez, că mult bine face", dublate de satanismul obscen al unei Nimeni, eterna soție a câte unui bărbat bogat, eterna aspirantă la titlul de Doamna.

In concluzie, nu avem ce face, sistemul este format din noi toţi, inclusiv din idioţii adulatori de moaște care nu se vor potoli până nu le mor copiii cu zile în spitale şi pe stradă, altfel sunt impremeabili la lumea în care trăiesc. Dar și din tine și din mine care putem discuta cu ei, cu pensionarii din bloc, cu semințarii șomeri din fața șaormeriei, cu baba senilă de la coadă la supermarket, cu hoţul de la piață, cu ipohondra de la farmacie, cu cerşetorii de la covrigăria din colțul străzii, ca să le explicăm ce înseamnă să voteze cu PSD-ul şi cu Firea. Din nou. Stiu că vă e silă, dar asta e singura soluţie. Să îi rugăm înca o dată să nu ne mai trădeze pentru niște moaște. Generația lor a tot supt oase goale aruncate de politicienii ultimilor 20 de ani. Asta își doresc și pentru noi?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare