HomeSocialN-aduce anu' ce aduce Meleşcanu

N-aduce anu’ ce aduce Meleşcanu

Există în codul genetic al borfașilor chestia cu “o mână spală pe alta și amândouă rămân curate”, așa că să nu ne mire că acoperit pe acoperit acoperă, când se descoperă. Deci, un motiv bun ca Victor Viorel Ponta să-l nominalizeze ca ministru de Externe pe Teodor Viorel Meleșcanu. Este că nu știați că nici Viorel la Viorel nu-și scoate ochii?

Că tot suntem la secretul de serviciu, devine clar faptul că fostul șef al SIE Teodor Viorel Meleșcanu nici nu va putea confirma, nici infirma, dacă noul șef al Externelor a făcut noi secții de votare pentru cetățenii români din Diaspora.

Plus că, să nu uităm din istoria recentă faptul că nu aduce anu’, ce aduce Meleșcanu. El era sub acoperire de când nu se vedea, acum îl vedem și chiar e. În ziua în care Traian Băsescu l-a nominalizat director al SIE, Victor Viorel Ponta a început să suspine și să se lamenteze că președintele atentează la destructurarea Uniunii Soluții Lipsă și să amenințe cu lipsa de cvorum în comisia SIE (a nici nu mai știu cărei camere a Parlamentului). Suspinul și lamentația au durat doar o zi. După cum știm, Meleșcanu a fost validat fără nici un fel de probleme. El este un cadru de nădejde lăsat conservă încă de dinainte de 1989 și reactivat ori de câte ori a fost cazul. Așa că apelul la Meleșcanu nu este decât o chemare la raport și un răspuns la Ordinul de Zi pe Unitate.

În rest, cred că este un pic și vina DNA că s-a ajuns la deconspirarea atât de rapidă a lui Meleșcanu ca ministru PSD de Externe. Arestările din ultima vreme au lăsat Partidul ce se dorește Unic în lipsă acută de cadre de nădejde. Așa că apelează la cadrele de deznădejde. Cele în care mai pot să își pună nădejdea.

Oricum, indiferent de rezultatele pe secții de vot în Diaspora ale noului ministru de Externe, după ziua de duminică, Sorin Ovidiu Vântu cu al său îndemn: “investiți în pușcării, acela vă este viitorul”, va fi mai vizionar decât Silviu Brucan cu a lui profeție: “vor trebui să treacă 20 de ani să scăpăm de oamenii proști”.

Cu o pușcărie cineva va fi cumva dator. Ori la ei va fi “scapă cine poate”, ori la noi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare