HomeSocialD'ale cetateanuluiO româncă însărcinată, care a contactat Covid-19 cu doar...

O româncă însărcinată, care a contactat Covid-19 cu doar o săptămână înainte de naștere, și-a botezat gemenii Corona și Virus!

Argentina Ordonanța Fieraru, o româncă, în vărstă de 19 ani, a dat naștere duminică unor gemeni perfect sănătoși în spitalul The Royal London Hospital din capital Marii Britanii.

Argenitina Ordonanța și-a botezat copiii, un băiețel și o fetiță, Virus și Corona, motivând faptul că, în cadrul etniei din care face parte, e o tradiție să dai nume cu semnificație temporală sau locală, care să nu permită împrejurărilor ce au însoțit nașterea să fie estompate de vreme.

"Nu aveam niciun nume planificat și un medic mi-a sugerat să le numesc Corona și Virus, deoarece am aflat că am fost infectată cu COVID-19 chiar cu o săptămână îniante de naștere. Mi s-a părut că este o idee minunată, la noi e o tradiție în acest sens, chiar eu am fost botezată după ordonanța de reținere pe care o primise tata după ce găsise lângă gară vreo câteva tone de fer vechi pe care le dusese la REMAT", a spus Ordonanța jurnaliștilor.

Doctorul John Borison, de la Spitalul The Royal London Hospital, spune că a intenționat doar ca numele să fie o glumă, dar se bucură că mama copiilor, este bine după naștere, precum și ambii copii.

„I-am spus că ar trebui să le numească Corona și Virus ca o glumă, dar se pare că a luat-o în serios. Oricum e mai bine decât ce avea în cap, voia să-I numească O2 și Arena, că o impresionase pe a centrul nostru multifuncțional din Peninsula Square”, a spus râzând doctorul John Borison.

Medicii Spitalului londonez spun că s-au obișnuit deja cu astfel de episoade exotice, În 2017, spune personalul medical, o mamă de origine africană și-a numit unul dintre copiii săi Malaria, după ce a fost diagnosticată cu boala, iar în 2018, o altă femeie, de origine din Republica Moldova, a numit-o pe fiica sa Gonorrea, după ce a fost vindecată de un episod sever al bolii cu transmitere sexuală.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare