HomeSportCurling si alte sporturiInternaţional Autotest Challenge 2016 Etapa a V-a - Cupa...

Internaţional Autotest Challenge 2016 Etapa a V-a – Cupa Domneşti – Argeş

Toți argeșenii se pot bucura pe 1 octombrie de o experiență de neuitat, la ei acasă. Cel mai atractiv campionat de îndemânare auto din țară, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, revine la Domnești – Argeș.

CUPA DOMNEȘTI – ARGEȘ se va desfășura sâmbătă 1 octombrie, în parcarea Târgului Săptămânal Domnești, de la ora 10:30.

Pasionații de automobilism sunt invitați să se încrie la concurs, fie sunt piloți cu experiență care dețin automobile de conpetiție sau construite artizanal, fie că sunt șoferi amatori și conduc o mașină de serie. Ei trebuie doar să fie dornici să-și dovedească îndemânarea, parcurgând fără greșeală traseul de concurs, contra cronometru. Au ocazia să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan chiar și tinerii peste 10 ani. Juniorii și șoferițele beneficiază de grupe de concurs speciale.

După succesul “Cursei Campionilor” din toamna lui 2014, Primăria Domnești, puternic implicată în organizarea acestei competiții alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, a decis să găzduiască din nou, în condiții excelente, cei mai buni piloți din țară la îndemânare auto.

Concursul:

PRIMA PARTE

10:30 – antrenamente cronometrate

11:45 – manșele  I și II de concurs (durata lor variază în funcție de numărul de concurenți), afișarea clasamentului pe grupe, clase și Open

Poziția în clasament e dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

PARTEA A DOUA

– Slalom Paralel

Cea mai palpitantă parte a cursei se desfășoară în sistem piramidal, poliții concurând pe perechi, prin eliminare. Cel care elimină toți ceilalți piloți e desemnat câștigător.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu produse de la Michelin, Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, înghețată Corso, service de roți gratuit oferit de AutoZone, cupe și diplome. 

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații: www.gtautoclub.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare