HomeSportFotbal si afaceriEchipa Naţională a revenit, de fapt, cu barca pe...

Echipa Naţională a revenit, de fapt, cu barca pe Dâmbovița

Oficialii FRF n-au dorit să anunțe public ora și locul pe unde revin în țară fotbaliștii români, de teama vreunui val de suporteri care ar putea îneca jucătorii. Cu toate că la ora 3 noaptea un avion ateriza în București cu niște băieți îmbrăcați în echipamentul naționalei, Academia Cațavencu a aflat din surse sigure că fotbaliștii români au mers cu „ia-mă nene” până în apropiere de București, urmând să intre în Capitală pe Dâmbovița, pe o plută de vreascuri.

Se pare că fotbaliștii români s-au trezit prea târziu din beția insuccesului și au ratat avionul spre România. Așa că oficialii FRF au plătit niște figuranți, precum cei de pe teren, să le țină locul jucătorilor și-n avion.

Din surse sigure am aflat că băieții s-au oprit şi într-un club după meciul cu Albania și au băut până au crezut că au câștigat turneul. Târziu în noapte Torje ridica o halbă deasupra capului și urla: „Daaa, am câștigat!”.

FRF îi roagă pe suporteri să nu-i deranjeze pe fotbaliști și să-i lase să se odihnească pentru viitorul turneu final, de peste 16 ani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare