HomeSportFotbal si afaceriUnde merg, în vara asta, vedetele din fotbal, la...

Unde merg, în vara asta, vedetele din fotbal, la răcoare?

După eșecul răsunător al Naționalei în Franța și decizia generalului Caschetă de a dezerta în concediu pe motiv de suprasolicitare, mai multe vedete ale culiselor fotbalistice românești au decis s-o șteargă, solidari cu selecționerul, în aceeași perioadă prin vacanțe. Unde anume, veți afla citind itinerariile următoare, aflate direct de la surse…

Mitică Dragomir: ”Anul ăsta o să o duc pe Vica la Istanbul, să sărbătorim perioada de aur a relatiei noas- tre, când eu intram în bazar la vreo 70 de kile și mă întorceam gras cât Piedone de la Sectoru’ 4 de la câte perechi de blugi și pungi de mohair puneam pe mine. Și numai ce-o vedeam că scoate din poșetă câte un Triferment și un Colebil, că ea credea că am mâncat prea mult chebap. O iubeam nespus atunci.”

Gigi Becali: ”Tot mă bat fetele la cap să le duc la Paris, că Parisu’ în sus, că Parisu’ în jos, și le-am întrebat: da’ ce are, mă, Parisu’ ăsta așa special ca să mergem la el? Păi, Luvru! Așa, și în afară de Luvru? Păi, turnu’ Aifăl! Bun, și în afară de ăsta? Păi, Șanzelize! Și mai ce? Păi, Notrdam! Bine, mă, și în afară de Notrdam? Păi, Disneilend! Așa, mă, și în afară de toate astea, ce mai are Parisu’ acesta de vă place atâta de el?, le-am mai zis și io..”

Victor Pițurcă: ”Păi la Las Vegas, nu? Dar nu cum zise ăștia din tabloide, că mă duc să joc la cazinouri, ci pentru că e o zonă mai liniștită, în deșert, iar mie îmi place dimineața să mă duc să-mi bag picioarele în nisip. Ce litoral ar trage americanii ăștia dacă ar avea o mare aici!”

Adrian Porumboiu: ”Nu știu, frate, eu am vândut, m-am retras. Nu plec departe, stau pe lângă casă, că m-a rugat fii-miu să-l ajut, că îi vin niște invitati deosebiți, regizori din ăștia mai simandicoși, și le-am rezervat nordul Moldovei, să fie și ei mai în intimitate.”

George Copos: ”Eu mă duc să fac niște scuba-diving în Galapagos, că acolo cică se vede cel mai bine cât s-a scufundat planeta. Mi-a zis un prieten care a fost săptămâna trecută acolo că ar fi intrat cam un metru jumătate în apă și cică ar fi murit înecate câteva iguane…”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare