HomeStiriTentativă de suicid după ce și-a surprins părinții urmărind...

Tentativă de suicid după ce și-a surprins părinții urmărind Happy Hour

Un tânăr de 13 ani din Zalău a încercat să se sinucidă după ce și-a surprins părinții în timp ce priveau emisiunea Happy Hour. Tânărul a ajuns acasă de la meditații la flamandă și în dreptul camerei părinților a văzut cum aceștia se uitau împietriți pe Pro TV la emisiunea lui Cătălin Măruță. La început, a crezut că este doar un promo, dar, după ce a deschis ușa larg, și-a dat seama că era emisiunea în direct.

Șocat și speriat, tânărul a fugit în camera lui, a închis ușa și a dat la maximum piesa „Ride of Valkiryes”, de Richard Wagner. În acel moment, părinții și-au dat seama că se întâmplă ceva rău, pentru că fiul lor se relaxa, de obicei, cu Maurice Ravel după meditații. Au încercat să-i deschidă ușa, dar s-au lovit de nevoia de intimitate a fiului lor. Atunci au sunat la Poliție, care a intervenit, prompt, după 20 de minute, cu un berbec și explozibil pentru a deschide ușa dormitorului. Tânărul a fost salvat după ce a încercat să se sinucidă cu o supradoză de Valeriană.

Vă dați seama că ne pare rău și nu știm ce am putea face să ne ierte. Bine că nu ne-a prins când ne uitam la Acces direct sau la OTV, că nu cred că mai avea vreo șansă săracul”, a declarat unul dintre părinți. Acum aceștia vor da socoteală reprezentanților statului, fiind luată în calcul eventualitatea ca tânărul să fie mutat la o casă de copii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare