HomeStiriVictor Ponta, mândru de imnul lui Radu Mazăre: „E...

Victor Ponta, mândru de imnul lui Radu Mazăre: „E un copy-paste perfect!”

Considerat o „cocălăreală obosită” de o mare parte a criticii muzicale din România, imnul stațiunii Mamaia, care îi are ca interpreţi, printre alții, pe Radu Mazăre și Loredana Groza, a fost receptat pozitiv de premierul României, Victor Ponta, care s-a declarat mândru de prestația primarului Constanței.

Cunoscut pentru celebra sa teză copiată în Drept, prim-ministrul României a considerat melodia „Viva Mamaia” drept o capodoperă, mai ales după ce a aflat că aceasta este copiată după un hit al unei trupe din Croația. „Este un copy-paste perfect, nici eu nu aș fi reușit o asemenea performanță”, a declarat Victor Ponta unor apropiați. El a continuat prin a spune că nu înțelege de ce sunt atât de puțini artiști care abordează metoda copy-paste când vine vorba de a compune melodii.

În alte știri, hotelierii bulgari sunt mulțumiți de efectele noului imn al stațiunii Mamaia. Conform unui nou comunicat de presă al acestora, gradul de ocupare a locurilor de cazare în stațiunile lor a crescut cu 300% după ce videoclipul melodiei a apărut pe YouTube.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare