HomeInterviuAntonia Dragomir: „Pe Becali l-aş trimite la psiholog, dar...

Antonia Dragomir: „Pe Becali l-aş trimite la psiholog, dar mai întâi l-aş trimite înapoi în clasa I”

Într-o lume care se teme de gura mare a lui Gigi Becali, o femeie abia aşteaptă să o reducă la tăcere. O cheamă Antonia Dragomir, este psihosexolog şi contracandidata proaspătului liberal la alegerile parlamentare din decembrie. În plus, spre deosebire de Becali, care uneori recurge şi la onomatopee spre a se exprima, Antonia Dragomir are mereu toate cuvintele la ea.

 

Sunteţi, printre multiple alte calificări, şi astrolog. Astrele v-au îndemnat să intraţi în politică?

Pozițiile astrale din momentul nașterii reprezintă porțile cerești prin care sufletele noastre ne intră în trupuri, manifestându-se prin acestea relațiile de echilibru dintre cauzele și efectele care au rezultat din acțiunile vieților anterioare. Astfel, cunoscându-mi harta cerului natal, știu ce pași trebuie să fac, pentru că îmi cunosc bagajul cu care am plecat în această călătorie numită viață, și făcând pașii adecvați, legile universale, hermetice, mă duc în direcția menită. Drept urmare, pentru mine, astrologia este doar un instrument de cunoaștere, și nu astrele, ci cunoașterea sau recunoașterea mea prin astre mă îndeamnă în această călătorie. Sau, știți cum se mai spune: astrele predispun, omul dispune. Și, cum oamenii politici m-au indispus, eu am dispus.

 

Victoriile în alegeri sunt dictate tot de astre? Chiar şi cele fraudate?

Nu! Astrologia a fost dusă în derizoriu prin tabloidizare (propagarea acelor horoscoape comerciale care se servesc de această știință, dar o deservesc, horoscoape pe care eu le dezavuez – se pare că sunt unicul astrolog mediatizat care are această poziție), de aceea sunt necesare cunoștințe despre adevărata astrologie ca să se înțeleagă corect influența astrelor. Ca să fiu lapidară într-o măsură, vă spun doar că, într-adevăr, cosmosul este un trup viu, iar noi suntem părți ale sale, dar omul are și liber arbitru! Acesta fiind un cadou făcut de divinitate, dar totodată și o responsabilitate! În consecință, Universul este o înlănțuire de cauze și efecte, și fie că suntem votanți, fie politicieni, suntem responsabili pentru efectul alegerilor noastre, iar, mai devreme sau mai târziu, cu toții culegem ceea ce semănăm! Și chiar dacă votantul crede că nu are pe cine vota, sau că voturile vor fi mereu fraudate, există o lege a ritmului, care ne spune că putem să ieșim dintr-un ritm, dintr-un ciclu, pentru că iarna nu va dura o veșnicie, dar nici vara! Și această posibilitate devine realitate când fiecare dintre noi înțelege că schimbarea începe cu propria persoană.

 

Vi l-aţi ales pe Becali contracandidat sau aşa a vrut destinul?

Dacă până acum m-ați ascultat cu atenție, aveți deja răspunsul. Însă o s-o spun mai clar: mi se întâmplă doar ce trebuie să mi se întâmple, deci ceea ce cer mai mult sau mai puțin conștient. De data aceasta, foarte conștient.
Unde l-aţi trimite pe rivalul dvs.: la sexolog, la psihiatru sau la vrăjitoare?

Sexologul studiază comportamentul sexual, și în acest caz un sexolog poate fi util doar în măsură în care acest comportament influențează comportamentul social. Psihiatru nu, pentru că, în general, psihiatrii nu au formare în psihoterapie și folosesc doar instrumentul numit psihofarmacologie. Iar vrăjitoarele, cel puțin cele din spațiul mioritic, ar trebui obliterate în negura vremii. Chiar dacă domnul Becali are cel puțin un numitor comun cu acestea: iubirea pătimașă pentru arginți. Sau și de aur. Prin urmare, categoric l-aș trimite la psiholog sau, mai degrabă, la un astrolog profesionist. Și, între noi fie vorba, l-aș trimite și înapoi în clasa I. Dar trebuie să ne descurcăm cu un Becali contemporan. Pe care dumneavoastră l-ați făcut public. Dumneavoastră, adică presa.
În afară de Steaua, echipa care l-a făcut din cioban „om de fotbal şi milionar”, Gigi mai are vreo stea norocoasă?

Pe pământ, steaua lui norocoasă este și arborele lui genealogic. Este unicul „copac” în care se urcă fără să-i rupă crengile. Pentru că îi respectă doar pe cei ai lui, cercul lui de neamuri, ca pe o bogăție proprie. Pe cer, doar Dumnezeu știe, în infinita Lui generozitate, ce stea mai strălucește pentru acest om care crede că se poate închina la doi zei, contrazicând preceptul biblic: „Nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui mamona” (Matei 6, 24).
Nu vi se pare că Gigi Becali, deşi Rac după zodiac, e cam berbec în viaţa de zi cu zi?

He, he, ați ajuns la origini! Sunt multe aspecte planetare care vorbesc despre un om, nu doar poziția Soarelui, și anume zodia natală, iar Gigi Becali are un Marte, planeta acțiunii, în semnul Berbec. Ceea ce confirmă originea acțiunilor sale: ovină. Și în principiu, pașii prin care avansează în planul material se pare că sunt pașii prin care regresează în planul spiritual. Carevasăzică, într-un sens, rămâne un Rac.
Îl avantajează pe Victor Ponta ziua de 9 decembrie? Dar pe Dan Diaconescu, contracandidatul lui?

Pfff… nu știu prognoza meteo, dacă va ploua sau va ninge în ziua aia, să nu li se împotmolească autocarele cu votanți!
Ca sexolog, credeţi că megalomania lui Becali este provocată de vreun complex sexual?
Vreau să fac o rectificare: ca psihosexolog, și subliniez: psihosexolog, nu pot să mă pronunț înainte de consultație. Și țin să-l liniștesc pe domnul Becali, spunându-i că nu-l atinge nimeni la consultație, așa cum a presupus. Dacă domnul Becali se duce la cabinete unde este atins, acele domnișoare poate că sunt specialiste, dar nu în psihosexologie.
De ce nu vrea să vorbească Becali cu dvs.? Pentru că sunteţi femeie sau pentru că se teme că-l veţi încuia în doi timp şi trei mişcări?
O să vrea, vrând-nevrând. Și atunci veți înțelege de ce nu a vrut.
Aţi fi de acord ca oamenilor politici să li se facă, înainte de alegeri, un control psihiatric?

Asta mai mult ca sigur. Vedeți intervenția domnului deputat Pambuccian ca replică dată unui domn de la PRM. E pe YouTube. Observați forța cu care pronunță cuvintele. Sună aproape a propunere legislativă.

 

Sunteţi, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei implicate în politica autohtonă. Aspectul fizic va fi un atu sau un dezavantaj, având în vedere că luptaţi contra unui misogin declarat?

Eu nu am simțit niciodată că lupt contra, ci pentru. Pentru binele universal, care, fiind universal, este implicit și al lui Gigi Becali. Chiar dacă nu are capacitatea să conștientizeze acest adevăr.
Gigi Becali v-a acuzat că lucraţi direct cu Satana. Ce îi răspundeţi?

Să facă o cerere la Sfântul Duh ca să trimită oștile Arhanghelului Mihail peste mine! Dar trebuie să aibă acces la divinitate, iar accesul nu se obține cu o șpagă, Dumnezeu nu are nevoie de bani, de lucruri materiale. Asta o știe orice creștin adevărat, asta relevă și vorbele bine cunoscute ale Mântuitorului: „Mai lesne este să treacă o cămilă prin urechile acului, decât să între un bogat în împărăția lui Dumnezeu”.
Să presupunem că veţi deveni parlamentar. Ca psihosexolog, ce propuneri legislative veţi face?

Sunt mai multe propuneri, dar o să insist pe proiectul legislativ „Amendamente la proiectul de lege privind modificarea și completarea OUG nr. 155 din 21/11/2001, pentru aprobarea programului de gestionare a câinilor fără deţinător”. Și desigur că nu o fac în calitate de psihosexolog, ci în calitate de membru al Partidului Ecologist Român, membru care iubește viața sub toate formele ei și, în mod deosebit, viața lipsită de apărare, care s-a dedicat dintotdeauna protecției animalelor. Pentru că în România situația acestora este foarte dramatică, or, nu pot fi eficientă doar în rolul de activistă care se ocupă de un adăpost de câini și care crește multe patrupede. Anticipând dezaprobarea unor cititori, le amintesc acestora faptul că avem cu toții un numitor comun: nu dorim câini pe străzi. Doar guvernanții care fac afaceri de pe urma câinilor îi doresc pe străzi, dar asta este o altă poveste. Care se va rescrie odată cu intrarea mea în Parlament!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare