HomeTechCaută pe Google înainte. Serios

Caută pe Google înainte. Serios

Voi mai intrați pe Yahoo! Answers? Că eu da. Și am găsit multe cazuri de oameni atât de speciali încât te fac să îți tragi singur palme peste ochi. Am încercat, dar nu am reușit să mă decid la care dintre ei să renunț, așa că vi-i prezint pe toți și alegeți voi care sunt preferații voștri. Chiar vă rog să îmi spuneţi cu care dintre ei ați pleca pe o insulă pustie. Însă oricum nu vă recomand să vă și bazați pe ei pentru că sunt sigură că nu sunt capabili să vă salveze viața. Nu i-am ales după vreun subiect anume, sunt oameni cu probleme de logică, oameni cu probleme de software, oameni cu probleme de hardware, oameni despre care nu sunt sigură că sunt oameni etc. I-am lăsat deoparte pe cei cu probleme emoționale și credeți-mă că sunt mulți.

Poți plăti pentru lucruri online dacă bagi cardul în DVD Player? Sper că funcționează pentru că deja am băgat cardul prietenei mele acolo ca să îi cumpă o poșetă Louis Vuitton. Calculatorul face un zgomot ciudat așa că presupun că îl procesează. Durează de vreo 5 minute deja. Dar merge, nu?

Bineînțeles că poți plăti o poșetă dacă bagi cardul într-un DVD player. Ba mai mult, lasă cardul acolo, deschide VLC-ul și poți să vezi un documentar despre cheltuielile tale din ultima lună! Este ca și cum ai întreba dacă poți să te speli pe dinți dacă pui periuța în praf de copt și o lași acolo peste noapte. Vei avea cei mai albi dinți din lume. Serios, tocmai ai dus conceptul de Home Banking la un alt nivel. Este nivelul Nu Te Înmulți.

Barameadespatiunufunctioneazăcumorepar… incercsaoapasdarnuseintamplanimic! Avetivreosolutiepentruaceastaproblema?

Fii atent aici. Ia tastatura cu tine, du-te până la cel mai apropiat supermarket, cumpără o sticlă de lapte, boabe de cafea sau lichior de cafea, o sticlă de vodka, paie de plastic și niște frișcă, apoi du-te la aprozar și cumpără niște căpșuni, găsește-ți o prietenă, lasă tastatura la un service de calculatoare și întreabă când poți să te întorci după ea, du-te înapoi acasă, fă-ți două pahare de White Russian și bea-le pe amândouă, deschide televizorul și uită-te la un serial. Prietena nu îți e de folos la făcut cocktailul, dar am presupus că nu ai una și, na..

Este vreo diferență între smart computing și computing?

Da. Prima e smart. A doua doar este.

Ce e mai rapid? 1 gigaoctet sau 1 megaoctet?

Potrivit ultimelor studii, s-a demonstrat că indiferent cât de confortabil este un scaun, acesta nu va mesteca niciodată fân. Gigaoctetul și megaoctetul sunt unități de stocare, nu se mișcă. 1 GO = 1024 MO , dacă informația asta îţi este de vreun folos, altceva nu știu ce să îți spun.

Când dau tag unor oameni nu le apare pe timeline, deși când îi tăguiesc alți oameni le apare.

Umm, pentru că nu te plac. Există o opțiune pe Facebook pe care dacă o bifezi, de fiecare dată când cineva te etichetează într-o postare îți vine o notificare care te întreabă dacă vrei sau nu ca acea etichetă să se vadă pe peretele tău. Cu alte cuvinte, prietenii tăi decid, conștient, că nu vor să te placă.

Am un laptop dell intel cu windows 8.1 și nu am niciun buton care să deschidă cd rom-ul. Am încercat să îl deschid cu un cuțit de bucătărie dar nu vrea. este vreo altă metodă prin care aș putea să îl deschid, pe care nu o știu eu? vă rog, ajutați-mă.

Vă rog să citiți din nou cu atenție. "Am încercat să îl deschid cu un cuțit de bucătărie dar nu vrea. este vreo ALTĂ metodă…" Alta? Singurele chestii pe care ar trebui să le faci cu cuțitele sunt întinsul untului pe pâine, pateului pe pâine și tăiatul pâinii în prealabil. Nu îl băga în calculator.

Am nevoie de matematica din liceu pentru a deveni un inginer software?

Din punctul meu de vedere, ai nevoie de matematica din liceu ca să supraviețuiești în orice loc de muncă, să obții un loc de muncă, să îți plătești facturile, să cumperi lucruri… să fii viu în principiu. Chiar dacă te decizi că vrei să fii un inginer software în deșertul Sahara tot ai nevoie de matematică.

Postez același lucru din nou pentru că nimeni nu îmi răspunde deloc despre asta chiar dacă am trimis asta de multe ori? Care e reală a sau b? a: oare laptop va fi disparut dupa mult ani luni zile în viața noastră sau b: oare laptop va veni și va rămâne pentru totdeauna și niciodată nu va fi gol?

Ce Turnul din Pisa am citit? Aș comenta cu privire la acestă postare dar… mă simt ca atunci când eram în anul I de facultate și am nimerit în sala greșită la un curs, dar îmi era prea rușine să mai ies așa că am stat două ore și am ascultat un seminar întreg de Japponeză nivel avansați. Parcă nu era chiar așa de neinteligibil ca postarea asta.

Tre sa fac vreun upgrade daca vreau să îmi fac upgrade la placa mea grafică?

Aaaa, da. La placa ta grafică.

Articol elucubrat în parteneriat cu digitalcitizen.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare