HomeTechCum furăm Vodafone-ul cu Telekomul? Românul care vorbea într-o...

Cum furăm Vodafone-ul cu Telekomul? Românul care vorbea într-o zi cât alții în șapte

Dacă e să excelăm la ceva ca nație, e la ingeniozitatea cu care reușim să furăm și praful de pe televizor. Pe bune. Tot internetul vuiește și aruncă cu ce a produs la budă după cafeaua de dimineață după saraca fată de la call center care nu a știut destule cuvinte din dicționar cât să îi explice săracului Ofensat de ce el poate să vorbească pe zi mai mult de 24 de ore.

Treaba îi simplă. Dacă eu sunt din Vaslui și îl sun pe Gigel să facem sex la telefon si între timp îmi aduc aminte că ar trebui să îl sun și pe tata să îi spun să ia rachiu de la colț, îl pun pe Gigel să și-o ia puțin pe hold până îl sun pe tata. Alea sunt două convorbiri în paralel. Iar ele nu se numără ca fiind una singură. De aceea în interval de cinci minute, că atât îl ține pe Gigel, eu am vorbit 7 minute – cinci cu Gigel și două cu tata.

Acuma, luați informația asta și puneți-o în contextul campaniei de la Vodafone, aia în care dacă te sună cineva din altă rețea și vorbiți un minut tu primești niște mega de net ca să stai să scrolezi pe facebook mai mult cât spargi sămânța în frig sub streașina chirpiciului în care locuiești. Așadar se ia cartela de Telekom cu convorbiri nelimitate și în a cincea dimensiune. Se sună trei prieteni simultan și iată cum abonamentul lor de net creștea ca Prâslea cel Voinic, într-o zi cât alții în șapte. Sau ăla era Făt Frumos.

Nu e mare șmecherie. Acuma gândiți-vă că probabil nu doar unul și-a dat seama de super afacerea asta. Or fi fost măcar 10-100-1000. Așa zic și băieții mai deștepți ca noi de la playtech.ro ” Nu este greu de imaginat că multă lume a sărit pe promoția Vodafone, punând în dificultate ceilalți operatori, lăsând telefoanele în apeluri peste noapte și apelând simultan mai multe numere din rețeaua concurentă.”

Normal că Telekomul a luat niște măsuri și el. Doar că nu o fi avut timp să facă și terapie cu telefonistele să le facă să înțeleagă noile măsuri.

Așa că nu vă mai ofensați. Suntem nația cu zicala ”ne-am furat singuri căciula.”. Ne descriem greșelile ca pe furturi de căciuli. Până si proverbele noastre sunt cu ilegalități și șmecherii. Ce să mai vorbim.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare