HomeTechEXCLUSIV: Cel mai tare Smartphone din lume e Made...

EXCLUSIV: Cel mai tare Smartphone din lume e Made in China și are două ore garanție!

Apple și Samsung vin în România. Au aflat că firma Xiaomi va produce cel mai performant Smartphone din lume. Acesta se va asambla chiar în Dragonul Roșu și va fi de două ori mai ușor decât Iphone 6 sau Samsung Note 3. Oficialii chinezi declară: "Mâine e gata. Ieșim cu el la vânzare. La greutatea aparatului a lucrat un domn care vinde telefoane în fața Piete Obor din București și mai are nevoie de componente. Designul e original, creat de noi, după ce am făcut poze la Iphone 6 și Note 3. Spre deosebire de celelalte chinezării, acesta vine și cu baterie inclusă. Numele lui, tot invenție proprie, o să fie Iphonote 63."
Mai ales în rândul conaționalilor chinezi, se pare ca cererea e deja foarte mare. "Nu-mi vine să cred. Abia aștept să-l țin în mână. O să fie un Smartphone de nedescris. Eu mi-am comandat deja trei bucăți. Nu de alta, dar am auzit că garanția e de două ore pentru fiecare telefon și nu vreau să risc!" ne spune paznicul de la Dragon.
Auzind de invenția "Made in China", românii vor să-i concureze pe chinezi și, se pare, au spart toată piața mondială. În două zile perfectează actele pentru Smartphone-ul cu care poți zbura la joasă înălțime. Acesta trebuie ținut în mâna stângă, iar cu cea dreaptă trebuie plătești şaizeci de lei gramul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare