Find Face, spaima videochat-istelor

de Marcel Viorel , 03 mai 2016
Find Face, spaima videochat-istelor

Că tehnologia galopează înfricoșător este evident. Cred că undeva într-un laborator din SUA și Rusia oamenii de știință se joacă cu săbii laser în timp ce-n România nu știm de ce parte a puștii să stăm când auzim de un război. Ca să nu mai spun de țările care se străduiesc să pună lunetă praștiei.

Și pentru că tehnologia astăzi se rezumă pentru majoritatea la Facebook și site-urile de socializare, aflați că a apărut aplicația Find Face. Să spunem că mergi pe stradă și cineva te pozează, total aiurea. N-o să zici nimic, ba chiar o să te simți puțin măgulit și o să speri puțin în sufletul tău egoist c-o să ajungi într-o fotografie virală.

Când ajungi acasă te trezești cu o supriză de zile mari. Toate rudele tale, toți vecinii și tipa aia bună din cartier de care-ți place de luni bune știu că ai jucat în filme porno acum câțiva ani. Ba chiar știu și ce tatuaj de neam prost ai pe cur și că-ți place cu strap-on-ul.

Toate pentru că fața ta corespunde cu o alta dintr-un film. Și încet încet o să se afle chiar totul despre toată lumea.

Poate că are și tehnologia asta un avantaj. Poate o să ajungem să scanăm urina de pe stradă și să ne dăm seama ce rahat de om a făcut asta acolo.

Loading...

Comentarii

+