HomeTechGadgeturile anului 2017

Gadgeturile anului 2017

De la ultimul tip de telefon mobil, pana la ultima consola de jocuri, cel mai nou ceas electronic si pana la dispozitive ce construiesc o realitate virtuala in fata ochilor dumneavoastra, aveti la dispozitie o intreaga suita de accesorii care sa va tina ocupati si nu numai.

Cele mai moderne console de jocuri, calculatoare performante si laptopuri de top va asigura divertismentul la cea mai inalta calitate audio si video, de la cele mai noi jocuri video si cele mai noi jocuri din cazinouri online, disponibile pe acest site.

Cel mai nou telefon mobil, posesorul unui display incredibil, echipat cu cea mai noua tehnologie de scanare faciala poate fi al dumneavoastra, gata sa va imbunatateasca viata si sa va instraineze datele personale. V-ati gandit vreodata de ce o aplicatie, ce nu are legatura cu servicii de voce sau mesagerie, are nevoie sa va foloseasca microfonul si camera? Mda. Sa mergem mai departe.

Care sunt accesoriile voastre preferate?

Ultimul trend in materie de realitate alternativa, puteti achizitiona un dispozitiv premium, pentru un pret la fel de … premium. Sunteti satui de prins pokemoni la semafoare si prin parcuri? Nici o problema, ascundeti-va cu putere in spatele acestor ochelari si in fata ochilor dumneavoastra vi se va genera o realitate virtuala, numai buna pentru jucat bowling, pentru a simula o invazie de monstri si pentru a experimenta cea mai noua senzatie in materie de … impuscaturi. Sentimentele dumneavoastra nu vor fi nicidoata jignite, in spatele acestor ochelari.

Da! Aveti nevoie de casti audio, cu o valoare cuprinsa intre primele 15 si 20 de rate la o casa, pentru ca urechea noastra sensibila trebuie stimulata la cea mai inalta fidelitate. Televizoare curbate la pretul unui Logan, un chilipir. Doamnelor si domnilor, faceti loc in casele dumneavoastra pentru peria de par inteligenta, care va atrage atentia cand si daca va periati prea tare parul-functioneaza atat pe baterii, cat si pe acumulatori.

Pana acum, articolul vine insotit de un mesaj – aveti grija sa nu fiti prea in pas cu moda, sa nu incurajam o generatie dependenta de accesorii, pentru ca exista riscul ca filmul “Idiocracy” sa se transforme intr-un documentar.

Suntem dependenti de tehnologie?

Lasati loc, in viata dumneavoastra, pentru miscare, pentru o carte, interactionati in persoana cu cei apropiati si cu prietenii si mai ales, nu este necesar sa faceti poze la tot ce mancati! Bucurati-va de viata, nu o traiti printr-un display de 12.5 centimetri. Ultima data cand am verificat, like-urile si share-urile nu au salvat o viata si nici nu au vindecat vreun copil de cancer.

Dar nu e totul negru: Imprimantele 3D acum dau nastere unei noi generatii de proteze, disponibile la o fractiune din cost. Dau nastere unor inimi artificiale, ce au potentialul de a rezista peste 100 de ani. Bratari ce va masoara ritmul cardiac, roboti ce sunt creati cu scopul de a dezamorsa bombe sau organisme cibernetice ce actioneaza la un nivel celular si va distrug tumorile – cred ca merita atentia noastra, a tuturor. Mi-e doar teama ca generatiile viitoare vor fi rezistente la schimbare, pentru ca o schimbare in bine nu ar fi perceputa ca fiind “cool”.

Nu va inconjurati de gadgeturi pentru toate motivele gresite, pentru ca nu puteti descarca prieteni, nu puteti folosi o aplicatie care sa va invete cum sa traiti si cu siguranta nu gasiti vreun accesoriu care sa va invete sa iubiti.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare